Cele mai interesante știri de pe #diez din 8 septembrie

IMG_4506
Foto: Scuarul Teatrului Cehov

Tânărul din SUA și-a revenit, au fost deschise aplicările pentru AIESEC Chișinău, Sanda Filat va avea propria emisiune, o tânără și-a recăpătat vederea, acestea au fost cele mai interesante știri pe #diez de luni.

#1. Tânărul care a suferit un atac cerebral în SUA s-a trezit. „Doar aude și simte emoțiile. Zâmbește și plânge” 

Tânărul din Republica Moldova, care a plecat în SUA, în cadrul unui program studențesc și a suferit un atac cerebral acut s-a trezit. Acum, deși încă nu se poate mișca, nu vorbește și nici nu mănâncă, tânărul simte emoțiile. „Alexandru zâmbește și plânge“, spune iubita acestuia.

#2. Rezultate calificări UEFA EURO 2016, 07.09.2014: Grecia 0 – 1 România 

România a reușit o victorie în deplasare cu Grecia și a obținut primele 3 puncte în cadrul grupei F a preliminarilor Campionatului European de Fotbal 2016 din Franța.

#3. Sanda Filat va deveni prezentatoarea unei emisiuni la TV 

Sanda Filat, fosta soție a liderului PLDM Vlad Filat, a anunțat astăzi că urmează în viitorul apropiat să lanseze o emisiune televizată proprie, în cadrul căreia își va manifesta și latura sa de psiholog. Emisiunea apărea pe micile ecrane pe 28 septembrie și va fi difuzată în fiecare duminică seară la TV7, post al cărui patron este deputatul PLDM Chiril Lucinschi.

#4. „Uită o carte undeva” – un proiect la nivel mondial care promovează creativ lectura 

În perioada 8- 1 4 septembrie, RuSanda Cojocaru și Bookleta te invită să te alături campaniei internaționale de promovare a lecturii “Oublie un livre quelque part/ Uită o carte undeva!”.

#5. „Iarba Urbană” și atmosfera sa relaxantă a adus lumea mai aproape 

Proiectul „Iarba Urbană”, care a început cu un prim eveniment la data de 7 septembrie, se bucură de succes în rândurile tinerilor.

#6. Creatoarea de pantofi Cristina Maxim: Trebuie să ne obișnuim să facem și încălțămine la comanda 

O pereche de pantofi potriviți îți poate scoate în evidență atuurile siluetei sau îți poate schimba în totalitate look-ul. Astăzi, vă facem cunoștință cu Cristina Maxim – o tânără creatoare de pantofi care răsfață femeile cu o mare varietate de modele de încălțăminte, care satisfac până și cele mai rafinate gusturi.

#7. Cantitatea de cafea consumată influențează mărimea sânilor 

Savanții din SUA, în urma cercetărilor, au constatat că un consum moderat și mare de cafea are ca rezultat micșorarea bustului. Vestea bună este că această băutură poate proteja și preveni cancerul la sân.

#8. Tinerii sunt îndemnați să aplice pentru un schimb intercultural din Elveția 

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM), cu suportul Fundaţiei pentru Copii „Pestalozzi” (Elveţia), anunţă concurs de selectare a 40 de tineri pentru Schimbul Intercultural în Satul Copiilor, Trogen, Elveţia.

#9. Playlist-ul unui parazit proletar de la Ronin Terente 

Ronin Terente este muzician, poet, prezentator la Radio Moldova Tineret și autorului blogului Parazitul Proletar. Pe dânsul poți să-l placi sau să-l urăști, însă în playlist-ul său cu siguranță vei găsi ceva bun de ascultat.

#10. AIESEC Chișinău a deschis aplicările pentru studenții care își doresc diversitate în viața de la facultate 

AIESEC Chișinău a deschis aplicările pentru toți studenții dornici de a acumula experiență încă de pe băncile facultății.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente