(video) Sanda Filat va deveni prezentatoarea unei emisiuni la TV

1959216_696393833740952_3361870123187307488_n
Foto: PC: Revista 15 Minute

Sanda Filat, fosta soție a liderului PLDM Vlad Filat, a anunțat astăzi că urmează în viitorul apropiat să lanseze o emisiune televizată proprie, în cadrul căreia își va manifesta și latura sa de psiholog. Emisiunea va apărea pe micile ecrane pe 28 septembrie și va fi difuzată în fiecare duminică seară la TV7, post al cărui patron este deputatul PLDM Chiril Lucinschi.

„Mă implic într-un proiect nou, într-un domeniu pe care l-am cunoscut până acum doar ca invitată, din exterior. Este ceva diferit, provocator, dar în același timp interesant pentru mine. În ultimii ani m-am implicat în diferite proiecte sociale și culturale, care sper că au fost utile și v-au bucurat. Am avut propuneri de a ma implica în politică, dar este un domeniu în care nu mă regăsesc. Am avut și propuneri de a face televiziune, mi s-au părut interesante, dar nu vedeam modul în care un astfel de proiect s-ar potrivi preocupărilor mele.

Și totuși, lucrurile au parcursul lor. Într-o discuție, un om cu o bogată experiență în televiziune, a venit cu ideea unui proiect TV inedit, pe care l-am simțit de la bun început ca fiind “al meu”. Un proiect cu un format care mă reprezintă, unde experiența mea de psiholog mă ajută să pătrund în lumea invitatului meu, acolo unde putem face noi descoperiri și unde putem pune în lumină calitățile sale umane. Eu pornesc de la ideea că oamenii interacționează tot timpul, deci este firesc să-și împărtășească experiențele, să ofere modele și exemple din viața lor, care pot fi utile altor oameni.

Chiar dacă tematica emisiunii nu va fi legată de acest subiect, voi dedica simbolic această emisiune luptei împotriva violenței în familie, un domeniu de care m-am ocupat în trecut, dar care necesită încă multă sensibilizare.

Emisiunea va debuta pe 28 septembrie și va fi difuzată în fiecare duminică seara, la TV7. Curând voi reveni cu mai multe detalii despre emisiune și despre echipa cu care o voi realiza”, a povestit Sanda Filat, pe pagina sa de Facebook.

Emisiunea va purta numele de „Lumea Sandei” și mai jos puteți vedea teaser-ul lansat astăzi:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente