(video) Cele mai așteptate seriale ale toamnei (partea I)

young-couple-preparing-to-watch-2
Foto: PC: blogcdn.com

Toamna aceasta recolta de seriale noi va fi bogată și se anunță un sezon exploziv. Seriale noi care vor debuta în toamna aceasta și câteva din serialele vechi care revin:

GOTHAM

gotham_google_profileNoul serial bazat pe personajele marca DC Comics, exploatează alte fațete ale povestii lui Batman. Toată lumea a auzit de comisarul Gordon, unul din cei mai mari luptători împotriva crimelor și fărădelegilor din orașul Gotham. Serialul urmărește povestea nespusă a originilor Comisarului James Gordon, de ce a fost nevoie pentru a lupta și a elimina numeroasele straturi de corupție care făceau legea în oraș și, totodată, ce circumstanțe au contribuit la crearea celor care aveau să devină unii din cei mai cunoscuți răufăcători: Joker, Two-Face, Catwoman, Poison Ivy, The Riddler si The Penguin. (Premiera 22 septembrie)

 

CONSTANTINE

constantine-posterUn alt serial inspirat din benzile desenate produse de DC Comics, de data aceasta “New 52”, îl are în prim plan pe John Constantine, un magician și un detectiv ocult. Constantine este un bărbat chinuit de păcatele trecutului sau dar, ajunge în rolul de a proteja umanitatea de forțele răului și singurul care poate lupta cu demonii care amenință pământul. Spre deosebire de versiune din 2005, în serial Constantine va avea părul blond și își va recăpăta accentul britanic așa cum este cunoscut din benzile desenate. Personajul va fi interpretat de Matt Ryan din Criminal Minds. (Premiera 24 octombrie)

 

STATE OF AFFAIRS

2014_0509_NBCUXD_Upfront2014_StateOfAffairs_KeyArtImageVert_1920x1080_FLDupă patru ani de la plecarea din “Anatomia lui Grey”, Katherine Heigl va apărea în noul serial difuzat de NBC. Actrița va avea rolul de agent CIA și consilier al președintelui Statelor Unite în privința unor metode mai deosebite. Katherine Heigl va trebui să gestioneze diferite situații de criză și să facă față amenințărilor teribile asupra țării. (Premiera 17 noiembrie)

 

 

 

BAD JUDGE

 

slide_171562_62324Serialul o are în rolul principal pe Kate Walsh (“Grey’s Anatomy” și “Private practice”), o judecătoare sexy, cu o viață personală palpitantă și care diferă atât de mult de lucrurile de care trebuie să se ocupe la Curtea Suprema de Justiție. (Premiera 2 octombrie)

 

 

 

 

HOW TO GET AWAY WITH MURDER

Viola-Davis-and-the-cast-of-How-To-Get-Away-With-Murder_article_story_largeNoul serial creat de talentata Shonda Rhimes (“Grey’s anatomy”, “Scandal”), spune povestea unor studenți la drept și a genialei și carismaticei lor profesoare de drept penal care îi învață unele tehnici mai deosebite și totodată ilegale de a practica dreptul. Studenții sunt invitați să lucreze alături de ea la un important caz de crimă. Totul se complică în momentul în care cei patru novici se trezesc certându-se în pădure alături de un cadavru. Un serial intrigant cu replici tăioase și răsturnări de situație. (Premiera 25 septembrie)

 

SELFIE

screen shot 2014-05-13 at 5.16.11 pmSerialul este bazat pe cartea “My Fair Lady” și prezintă încercările lui Henry de a o ajuta pe tânăra de 20 de ani, Eliza, să aibă o viață în afara internetului și a rețelelor de socializare. Eliza este preocupată mai mult de numărul de like-uri pe care le primește decât de faptul că este plăcută sau nu. Viața sa se petrece online ajungând să fie InstaFamous pe internet cu peste 263.000 de followers, până într-o zi când are o revelație și realizează că prietenii de pe rețelele de socializare nu sunt și prietenii reali, motiv pentru care îl angajează pe Henry, expert în PR, pentru a o ajută să se reinventeze și să-și refacă imaginea publică. Schimbarea nu va fi însă prea ușoară. (Premiera 30 septembrie)

 

THE FLASH

slide_171562_62331Un alt serial inspirat din benzile desenate ale celor de la DC Comics, care sunt o sursă din ce în ce mai mare de inspirație. Serialul este un spin-off mult așteptat al serialului Arrow și ne spune povestea lui Barry Allen, care devine cel mai rapid om de pe Terra, în urma unei explozii a unui accelerator de particule. (Premiera 7 octombrie)

 

 

 

A TO Z

2014_0509_NBCUXD_Upfront2014_AtoZ_KeyArtImageVert_1920x1080_FLSerialul de comedie care debutează în această toamnă ne spune povestea amuzantă a unui cuplu de îndrăgostiți. Ea este avocată, iar el este angajat al unei agenții matrimoniale. Rolurile principale vor fi jucate de Cristin Milioti (“How I met your mother”) și Ben Feldman (“Mad Men”). (Premiera 2 octombrie)

 

 

 

 

MANHATTAN LOVE STORY

MV5BMTg0OTY3NDUwOF5BMl5BanBnXkFtZTgwODAxNTA0MjE@._V1_SY317_CR12,0,214,317_AL_Serialul este o comedie romantică newyorkeză în care ea, este o tipă simpatică, sexy și are un pic din atitudinea cunoscutei Carrie Bradshaw, iar el un tip șarmant și afemeiat care ține discursuri lungi în care povestește despre relația nou înfiripată. Serialul ne lasă să observăm povestea din perspectiva ambelor personaje principale.

 

 

 

BOARDWALK EMPIRE

slide_171562_62339Genul: dramă, crimă
Actori: Kelly Macdonald, Steve Buscemi, Michael Shannon, Michael Pitt, Shea Whigham
Steve Buscemi e Enoch „Nucky” Thompson, liderul incontestabil din Atlantic City, atât ca politician, cât şi ca gangster. Afacerile şi intrigile sale se desfăşoară în timpul perioadei de prohibiţie din America anilor 1920, când alcoolul era interzis. Cei care se încumetau să facă afaceri ilegale cu alcool deveneau regi. A fost anunțat că sezonul 5 va fi și ultimul.

Sursa: Wall-street.ro

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente