Guvernatorul Chris Christie l-a provocat pe Mark Zuckerberg, Mark l-a provocat pe Bill Gates, iar Bill l-a provocat pe Chris Anderson. Regula provocării spune că cel care o primeşte are la dispoziţie 24 de ore pentru a se filma în timp ce îşi toarnă în cap o găleată plină cu apă şi gheaţă, fiind îndemnat şi să doneze bani asociaţiei ALS.

Creatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a postat pe contul său un clip în care apare în timp ce își toarnă o găleată cu apă rece în cap, în scop caritabil. informează b1.

„Ieri (n. 13 august), guvernatorul Chris Christie m-a provocat să fac Provocarea ALS Ice Bucket. Am acceptat provocarea lui, iar acum mai departe îi provoc pe Bill Gates, Sheryl Sandberg şi Reed Hastings”, explică Zuckerberg în videoclip, înainte să ia o găleată cu apă şi să şi-o toarne în cap.

Provocarea a fost lansată de asociația ALS, care luptă împotriva sclerozei laterale amiotrofice.

Regula provocării spune că cel care o primeşte are la dispoziţie 24 de ore pentru a se filma în timp ce îşi toarnă în cap o găleată plină cu apă şi gheaţă, fiind îndemnat şi să doneze bani asociaţiei ALS.

După o zi, Bill Gates a răspuns provocării și a făcut-o în stilul său caracteristic.

După dușul rece, Bill Gates i-a provocat pe Ryan Seacrest, Elon Musk și Chris Anderson de la TED.

Să vedem dacă mâine Chris va răspunde provocării în spiritul ideilor ce merită a fi împărtășite.