Doi tineri au încercat să introducă în țară două automobile cu documente contrafăcute

12
Foto: PC: Poliția de frontieră

Doi tineri șoferi, care au prezentat la control documente contrafăcute pentru mijloacele de transport, au fost documentați de polițiștii de frontieră.

Primul caz s-a petrecut şi în zona de frontieră a Sectorului Leova, unde a fost stopat un Mercedes, la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani. La controlul actelor, inspectorii de frontieră au depistat că numărul caroseriei nu coincidea cu numărul din certificatul de înmatriculare. Șoferul împreună cu mașina au fost transmiși la Inspectoratul de patrulare din raionul Leova, pentru continuarea investigațiilor.

Cel de-al doilea caz a fost documentat după miezul nopţii, în punctul de trecere Giurgiuleşti-Galaţi. Şoferul de 28 de ani a prezentat la control pe lângă documentele de călătorie şi actele pentru un Volkswagen Transporter, cu numere de înmatriculare bulgărești. În timpul verificărilor de rigoare s-a constatat că procura eliberată de un notar din Bulgaria prezenta semne vădite de falsificare, mai târziu, cu ajutorul tehnicii speciale, fiind confirmat falsul din document.

Cazurile sunt investigate în vederea elucidării circumstanțelor şi atragerii la răspundere a persoanelor implicate în activități ilegale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente