La 11 iunie 2014, Igor Guzun și Sergiu Beznițchi au lansat împreună o carte cu jocuri de cuvinte - „La Blog”. Echipa #diez a citit-o cu multă poftă, și am selectat 12 citate care le considerăm actuale și care sperăm să vă placă.

Jocuri de cuvinte de la Igor Guzun

#1. Am descoperit o Republică Ciad în Cead-îr Lunga, o Sahară la Sahar-n-a, un Congo în Cong-az și câte un Maroc în fiecare localitate cu iar-maroc.

#2. În Croația pe litoral să nu mergeți. Nu veți putea spune acasă, în Moldova, unde ați fost.

#3. Chișinău e singurul oraș din lume în care lumea ajunge la 40 de ani și merge mai departe. Dincolo de cinematograf.

#4. Aici, în Moldova, ca să ajungi la televizor nu e numaidecât să faci ceva: e de ajuns să spui o prostie sau să divorțezi.

#5. Slogan de promovare pentru satul Valea lui Vlad, r. Sîngerei: Prima dragoste a lui Vlad Plahotniuc (n. r. sau Filat, sau Voronin sau …).

#6. Mai pe scurt – SNOW must go on!

Jocuri de cuvinte de la Sergiu Beznițchi 

#1. Știați că Stallone vine din dROCKYa?

#2. Numere de înmatriculare ale diferitelor profesii: C DJ – Disc jockey, C HD – Cameraman, ED IL – Primar, C HZ – Polițist.

#3. Bac-teriile, orașul de pe Bac, Bac-h-Johann-Sebastian, Ba-bacul, Bac-kstreet Boys, Bac-ovia și, în final, Bac-chus – toate au făcut parte din maturizarea noastră, acum pe toate le ținem în bac, unul de 40 litri.

#4. Frumosul va salva lumea. Făt-Frumosul va salva lumea! Low Fat frumos va halva lumea!

#5. Pe Steluța am întrebat-o cum este să-ți auzi numele în reclamele care te îndeamnă: „Formează, Steluța, #diez, OK? „E OK”, a spus ea …

#6. Să încheiem aici, gata. Gata Kamsky.
A, gata. Agata Christie.

Mai multe detalii despre cartea „La Blog” vedeți aici: Lansare de carte ca la carte.