(foto) Lansare de carte, ca la carte sau a la carte de Igor Guzun și Sergiu Beznițchi

guzun6
Foto: Igor Guzun și Sergiu Beznițchi au lansat cartea cu jocuri de cuvinte - „La Blog”

Igor Guzun și Sergiu Beznițchi de mai mult timp tot întorc și storc cuvintele pentru a găsi sensuri noi sau înțelepciuni ascunse. Până acum o făceau pe blogurile proprii, iar din 11 iunie aceste jocuri le putem găsi în cartea „La Blog”.

Alături de mai multe persoane dragi într-o încăpere „mică” dar cu inima mare, cu o atmosferă jucăușă, Igor și Sergiu, au lăsat generațiilor viitoare opțiunea sau norocul de a găsi o carte pe raft cu jocuri de cuvinte.

 

Pe o parte Igor, pe cealaltă parte Sergiu. Sau invers.
Pe o parte Igor, pe cealaltă parte Sergiu. Sau invers.

Cei doi au împărțit autografe și în textele din autografe au continuat să stoarcă cuvinte, așa echipa #diez s-a ales cu îmbinarea „diez-de-dimineață”.

 

Igor Guzun scriind un autograf
Igor Guzun scriind un autograf

Despre autori

Igor Guzun este autor de idei, cărţi şi slogane, soţ de soţie, tată de fiică şi director de agenţie „URMA ta”. împreună cu echipa sa şi partenerii de la Fundaţia Est-Europeană a creat portalul www.stiripozitive.eu. Autorul blogului Aicisciu.eu.

Sergiu Bezniţchi este un om care îl iubeşte pe Dumnezeu, îşi iubeşte părinţii, ţara, istoria, oamenii, pământul, cuvântul, jocul de cuvinte, vântul şi cântul. Este liber profesionist și, din când în când, poate fi găsit pe blogul Beznitchi.com.

 

Igor Guzun oferind autografe prietenilor
Igor Guzun oferind autografe prietenilor

De ce Igor Guzun a vrut o carte?

„Am scris toate acestea de bună voie şi nesilit de nimeni. Decât doar, poate, de sentimentul de a scăpa cât mai degrabă de toate aceste cuvinte şi idei pentru a face loc în cap şi în telefon pentru altele.

Şi am făcut această carte, împreună cu dl Sergiu Bezniţchi, la fel de bună voie, dar mai ales de voie bună, ca s-o împărtăşim şi cu cei care stau pe tablete, şi cu cei care le iau înainte de masă, cu cei care trăiesc la bloc sau lucrează la blog.

Este o carte care, prin jocurile sale de cuvinte, încearcă să facă orizonturile limbii române mai largi şi mai senine, la fel ca fețele noastre atunci când zâmbesc.”

 

Sergiu Repida răsfoind cartea „La Blog”.
Sergiu Repida răsfoind cartea „La Blog”.

De ce Sergiu are o carte?

„Probabil, pentru că până la 4 ani nu am vorbit absolut deloc. Aşa mi-au spus mama cu tata, cărora le mulțumesc că m-au educat. Şi pentru că, ulterior, cuvântul a devenit instrumentul pe carte-l port la mine pe orice anotimp.

Această lucrare în mare parte e meritul dlui Igor Guzun, care a venit cu inițiativa şi care, de fiecare dată, iniţia întrebarea, devenită celebră în comunicarea noastră: „Dle Sergiu, poate un feat?”

Cartea asta este un răspuns la eterna întrebare: „A feat sau a nu feat?”.”

 

Un joc de fotografie. de fapt eu fac o poză posterului din spatele lui Igor și Sergiu
Un joc de fotografie. De fapt eu fac o poză posterului din spatele lui Igor și Sergiu

Cartea „LA BLOG. Feat-uri de Igor Guzun & Sergiu Beznițchi” poate fi cumpărată în versiune electronică pe Bestseller.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente