(video) De la Eurovision Moldova la postura de victimă a traficului de ființe umane

heghea
Foto: Poza Tatianei Heghea PC: captură youtube

Una din participantele la preselecția națională Eurovision 2014, Tatiana Heghea a apărut într-un spot social pe postul de victimă a traficului de ființe umane.

Contactată de către echipa #diez, Tatiana a spus: „Acesta este un spot social, la solicitarea Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei Ungheni. Spot creat în cadrul Programului Operațional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.

La invitația primită pentru a apărea în spot, nu am ezitat, gândindu-mă că de obicei așa gen de spoturi sunt neglijate de către populație și anume neglijența îi duce exact la așa destine tragice.

Am avut un singur gând ca personalitatea mea publică să trezească interes de a viziona cu atenție spotul, persoanele să fie informate și eventual să nu ajungă în așa împrejurări.

Nu a fost greu să filmăm pentru că am avut parte de o echipa profesionistă, doar am încercat să-mi imaginez prin ce drame trece o mamă, copilul căreia a rămas acasă. Eu am crescut toată copilăria cu mama mea alături și doar o secundă mi-am imaginat să fi fost altfel și am intrat în rol. Este greu…”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente