Sute de luptători, costume, arme, muzică și dansuri, program special pentru copii, teatru în aer liber și iarmaroace tematice la Festivalul Medieval, organizat în incinta Complexului Etno-Cultural VATRA în perioada 31 mai - 1 iunie.

Elementele centrale ale sărbătorii de epocă vor fi reconstituirea bătăliilor istorice, taberele medievale cu tot ce însemna viața cotidiană: bucătărie, artizanat, meșteșugărit și ateliere de fierărie.

În cadrul festivalului va avea loc și turneul internațional la scrimă medievală și trageri cu arcul, iar cei mai curajoși vor putea să experimenteze la tirul cu arcul și aruncatul topoarelor.

Festivalul Medieval propune și o zonă de camping, trasee turistice, dintre care unul va fi la Mănăstirea Căpriana, Grădină Zoologică. De 1 iunie – Ziua Internațională a Copiilor, organizatorii promit un program special cu multe concursuri și premii.

Prețul biletului de intrare la festival este de 50 de lei pentru o zi și 80 de lei pentru două zile, biletele pot fi cumpărate aici.

Detalii pe Facebook.

Bilete pentru festival pot fi cumpărate aici: Bilete: Festivalul Medieval