(video) O tânără de 20 de ani a murit într-un accident rutier la Ciocana

Untitled
Foto: Viteza i-a spulberat viaţa la numai 20 de ani. O tânără a murit, iar prietena ei a ajuns la spital PC: Captură video

O tânără de aproximativ 20 de ani a murit, azi dimineață, în urma unui accident rutier. Tânăra se afla în mașina pe care o conducea prietena sa. Din cauza vitezei excesive, șoferița a pierdut controlul asupra volanului.

Tragedia a avut loc pe strada Vadul lui Vodă din sectorul Ciocana. Potrivit unui martor al accidentului, automobilul s-a rostogolit de mai multe ori, iar bucăţile din el au fost aruncate la 20 de metri.

„Un zgomot foarte puternic, parcă a fost o explozie. Eu când m-am uitat pe fereastră am văzut colb mult, fum şi scântei până la vale. Nici nu știu cum a mai rămas o fetiță vie, am ajutat şi am scos-o din mașină”, spune bărbatul.

Martorul mai spune că șoferița ar fi fost în stare de ebrietate. „Șoferița avea zgârieturi pe faţă. Ea era în stare de ebrietate că era un miros de la dânsa”, mai spune bărbatul.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. Tânăra care conducea automobilul a fost internată în spital, cu multiple traumatisme.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente