Cele mai bune cărți pe care să le citim primăvara

surreal-photography-oleg-oprisco-4
Foto: PC: diez.md

Pentru că avem parte de o primăvară extrem de frumoasă, în lista activităților noastre zilnice se mai adaugă și niște cărți bune.

#1. “Fluturi”, Volumul I și II de Irina Binder, apărută în anul 2013. Este o carte care poate foarte siropoasă și are alure de basm pe alocuri, dar îți lasă cu sentiment incredibil pe parcursul ei, deoarece te face să mai crezi în poveștile cu Făți Frumoși și Ilene Cosânzene. După această carte crezi în iubire și în ziua de mâine.

PC: pinterest.com
PC: pinterest.com

#2. “Mic dejun la Tiffany” este o poveste atrăgătoare de care simţi că nu te poţi desprinde, că nu te mai saturi, că vrei să o citeşti şi să o reciteşti pentru a desluşi “încurcăturile” poveștii, pentru a o cunoaşte mai bine pe Holly, pentru a trăi alături de ea fiecare clipă din viaţa ei, pentru a te regăsi sau nu în povestea ei, pentru a te bucura de fiecare cuvânt iscălit şi menit să creeze o poveste minunată.

PC: pinterest.com
PC: pinterest.com

#3. “Cele cinci limbaje ale iubirii” de Gary Chapman.
Chapman subliniază importanța iubirii, ca nevoie fundamental-umană care, alături de intimitate poate fi satisfăcută în cadrul unei căsnicii. Apoi autorul diferențiază iubirea de îndrăgostire – îndrăgostirea este o etapă pe cât de plăcută, pe atât de înșelătoare și trecătoare în dinamica emoțională a cuplului, în care suntem sinceri dar nerealiști, în vreme ce iubirea de maturitate presupune întotdeauna alegere și efort.

PC: pinterest.com
PC: pinterest.com

#4. “Zen și artă fericirii” de Chris Prentiss apărută în 2012. Cartea recomandă să ne înfrumusețăm viața spiritual, să lăsăm stresul din zilele de zi cu zi, să descoperim noi oportunități și să fim fericiți.

PC: pinterest.com
PC: pinterest.com

#5. “Călătorii pentru o viață. 500 de locuri unice” apărută în 2013. Cartea propune să descoperiți cele mai incitante și frumoase locuri de vizitat. Să pătrundeți în fiecare continent și să va lăsați conduși de culturile respective. Sunt experiențe care va vor îmbogății viața și veți realiza că se poate trăi și diferit.

PC: pinterest.com
PC: pinterest.com

#6. “œNelson Mandela. Conversații cu mine însumi” de Nelson Mandela apărută în 2013. Autorul prezintă un jurnal intim al persoanei publice într-o manieră intimă, clară și simplă. Acesta oferă gândurile cele mai ascunse și cum a intrat acesta în viața politică. Cartea îl prezintă pe omul Nelson Mandela.

PC: pinterest.com
PC: pinterest.com

#7. “Cum inversezi procesul de îmbătrânire” de Harald W.Tietze Un medic chinez a observat unicele surse de energie ale organismului, care sunt: soarele, aerul și alimentele. Este o carte pentru cine își dorește învețe fie sănătos.

PC: pinterest.com
PC: pinterest.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente