Obama nu are timp pentru petiția imigrantului Bieber

saotuthien1
Foto: PC: Urbanislandz

Vă amintiți de petiția care aduna semnături pentru deportarea interpretului canadian, Justin Bieber, din America? Aceasta a adunat peste 200.000 de adepți și urma să primească un răspuns din partea Casei Albe. Iată reacția oficialilor americani.

„Vă mulțumim pentru petiția și participarea dumneavoastră în proiectul “We The People”. Ne pare rău să vă dezamăgim, dar ne vom abține de la comentarii. În condițiile de participare a proiectului noi am specificat că „pentru a evita apariția conflictelor de interese, Casa Albă poate refuza abordarea anumitor achiziții publice, aplicare legilor, deciziilor judecătorești sau chestiuni similare.” 

 

PC: petitions.whitehouse.gov
PC: petitions.whitehouse.gov

Deci, vom lăsa alte instituții să comenteze cazul domnului Bieber, dar ne bucurăm că sunteți interesați de problemele imigrației în Statele Unite. Deoarece sistemul nostru nu funcționează așa cum ne-am dori, aproape 11 de milioane de oameni trăiesc și lucrează în umbră.

Economiști independenți afirmă că reforma imigrației va crește economia și reduce deficitele noastre cu aproape 1 trilion  de dolari, în următorii 20 de ani. Pentru cei care fac socotelile acasă, asta ar însemna 12.500.000.000 de bilete la concerte – sau 100 de miliarde de copii ale albumului de debut, a domnului Bieber”, scrie complex.com.

Petiția a fost creată după ce interpretul canadian Justin Bieber a fost reținut sub acuzația că a condus sub influența alcoolului. La doar câteva ore după ce petiția a depășit 100.000 de semnături, Justin Bieber s-a predat politiei din Toronto care-l acuza că a agresat șoferul limuzinei care îl ducea dintr-un club la hotel.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente