Cupa Davis: Maxim Dubarenco aduce a doua victorie pentru Moldova

max
Foto: Maxim Dubarenco în timpul unui serviciu. PC: captură video

Maxim Dubarenco l-a învins pe belarusul Vladimir Ignatik cu scorul de 7-5, 7-6, 6-3 în al doilea meci disputat între Moldova și Belarus în cadrul Grupei II, zona Euro-Africană a Cupei Davis.

Astfel, înaintea partidei de dublu, care se va juca mâine, 5 aprilie 2014, începând cu ora 13:00, scorul general este Moldova 2 – 0 Belarus.

Conform tragerilor la sorți, meciul de dublu va fi disputat între Radu Albot/Andrei Ciumac și Vladimir Ignatik/Max Mirnîi. Cel din urmă se situează pe locul 18 în clasamentul de dublu al ATP.

În Cupa Davis căpitanii echipelor pot schimba jucătorii, astfel ne putem aștepta oricând la faptul că vor juca alți tenismeni, în dependență de scorul general.

Tot astăzi, Radu Albot a adus primul punct pentru Moldova în victoria cu 6-2, 6-2, 3-6, 6-2 în meciul contra lui Dmitri Zîrmont.

Meciurile Moldova – Belarus din Cupa Davis, Grupa II Euro-Africană, se desfășoară în acest sfârșit de săptămână la Chișinău. Sunteți așteptați la Manejul de Atletism să susțineți pe viu Moldova. Costul biletelor variază între 50 sau 70 lei pentru o singură zi și între 120 sau 180 lei pentru toate 3 zile.

Taguri: #tenis
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente