(foto) Noua frumusețe feminină se poartă cu încălțări urâte

item7.rendition.slideshowVertical.ugly-shoes-fashion-week-celine
Foto: Celine, primăvară -vară 2014 PC: chicityfashion.com

O tendinţă bizară a lovit moda ultimelor sezoane: încălţămintea devine din ce în ce mai puţin acceptabilă estetic, iar lumea îmbrăţişează deschis acest lucru, denumind-o chiar „Estetică a urâtului”.

Deși au fost  prezentați drept unul din cele mai urâte tendințe ale anului 2013, acesta s-a dezvoltat încă mai mult în 2014. Designerii au adus variante „îmbunătățite”, în culori vii și, desigur, îmblănite – un alt  „Cel mai urât trend al anului 2013”.

O tendinţă bizară a lovit moda ultimelor sezoane: încălţămintea devine din ce în ce mai puţin acceptabilă estetic, iar lumea îmbrăţişează deschis acest lucru denumind-o chiar „Estetică a urâtului”,  transmite adevărul.ro.

Observate pe podium la prezentările caselor de modă Céline, Prada şi Givenchy, dar şi purtate de celebrităţi precum Alexa Chung, încălţările urâte încapsulează numeroase stiluri.
De la papucii de piscină din neopren (Céline), sandalele cu paiete pentru drumeţii (Prada) şi varianta de lux a acestora (Marc Jacobs) până la celebrele sandale Birkenstock care au influenţat creaţiile Givenchy, toate acestea au un lucru în comun. „Toate sunt unite printr-o empatie a grosolăniei şi confortului lor. Sunt uşor de imitat cu variante mult mai ieftine, pentru că pantofii urâţi sunt extrem de populari în moda de lux şi nu numai“, este de părere editorul de modă.

 

Celine, primăvară -vară 2014 PC: chicityfashion.com
Celine, primăvară -vară 2014 PC: chicityfashion.com

„Cel mai probabil, se vând mai bine decât pantofii cu toc. Există un apetit grozav pentru aceste modele“, a spus Maddy Evans, director de vânzări pentru Topshop. Modelele introduse în magazine în luna ianuarie au fost deja vândute până acum. Aşa cum sugerează şi numele lor, este greu de înţeles de unde atâta dragoste pentru aceşti pantofi.

 

Creaţie Givenchy  PC: madeleineholth.com
Creaţie Givenchy PC: madeleineholth.com
Creaţie Givenchy  PC: madeleineholth.com
Creaţie Givenchy PC: madeleineholth.com
 PC: madeleineholth.com
PC: madeleineholth.com
PC: chicityfashion.com
PC: chicityfashion.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente