Prima miercuri din luna martie vă aduce șapte evenimente în agendă

HER
Foto: PC: wired.com

Mijlocul de săptămână se pare că îi va împăca pe toți. Filme, concerte, operă, quiz, mai pe scurt toți ce-ți poftește inima. Primăvara se pare că tot mai mult începe să scoată lumea din casă!

#1 Zilele culturii austriece la Chișinău

PC: Posterul oficial al evenimentului
PC: Posterul oficial al evenimentului

Pentru perioada 3 martie – 9 martie este pregătit evenimentul ”Zilele culturii austriece la Chişinău şi Iaşi.” Evenimentul în cauză este iniţiat de către lectorii austrieci din Chişinău şi din Iaşi în colaborare cu Ministerului Federal al Educaţiei, Artelor şi Culturii din Austria și Forumul Cultural Austriac din București. O parte din acţiuni se vor petrece la Chişinău iar cealaltă la Iaşi. Întreg programul îl găsiți aici.

#2 Filmul ”Ea” în cinematografele Patria

Povestirea se petrece la Los Angeles, cândva în viitor. “Ea” ni-l prezintă pe Theodore (Joaquin Phoenix), un bărbat complex şi sufletist, care îşi câştigă existenţa scriind scrisori personale pentru alţi oameni. Cu inima frântă după un lung mariaj eşuat, el începe să fie interesat de un nou sistem de operare pe calculator, care răspunde la comenzi vocale şi promite a fi extrem de intuitiv, devenind un fel de entitate de sine stătătoare. Când îl instalează, el este încântat să facă cunoştinţă cu “Samantha,” o voce superbă de femeie (Scarlett Johansson), care pare a fi pătrunzătoare, sensibilă şi surprinzător de simpatică. Pe măsură ce dorinţele şi nevoile lor cresc simultan, prietenia lor se adânceşte transformându-se într-o dragoste reciprocă. Mai multe detalii aici.

#3 ”Lacul Lebedelor” din Kiev, ora 18:00

PC: Posterul oficial al evenimentului
PC: Posterul oficial al evenimentului

În spectacolul coregrafului Radu Poklitaru , ideea căruia era pusă la cale pentru o perioadă lungă de timp, a schimbat totalmente subiectul baletului. Nu e povestea familiară despre un prinţ care s-a îndrăgostit de fata care a fost transformată într-o lebădă de către un vrăjitor rău. Mai multe detalii găsiți aici.

#4 Concert Holograf ”Roua dimineții”, ora 19:00

Holograf este o trupă rock românească înființată în 1978. Holograf este printre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conținând câteva cântece care au ajuns hit-uri în România. Trupa este în continuare foarte activă și realizează turnee lungi, cu concerte foarte bine primite de public. Aici găsiți mai multe detalii despre concert.

#5 Duo Deši (Cehia) la Art-Labyrinth, ora 19:30

PC: ebaiamare.ro
PC: duo-desi.com

Seara de miercuri vă aduce și un concert neobișnuit cu binecunoscuții interpret de la festivalul organizat vara de Art-Labyrinth, duetul Duo Deši din Cehia. Lucas și Eva o să creeze atmosfera de care ai nevoie la început de primăvară. Pagina de Facebook a evenimentului o găsești aici.

#6 CLEAR HISTORY, ora 19:30

PC: Pagina de facebook a evenimentului
PC: Pagina de Facebook a evenimentului

Clear History este un spectacol despre trecutul recent al Moldovei, un trecut ce pare a fi total necunoscut tinerei generații și complet ignorat sau poate chiar ascuns cu grijă de către cei din generația-martor al acestor evenimente. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

#7 Quiz Night Quest 95, ora 20:00

PC: Pagina de facebook a evenimentului
PC: Pagina de Facebook a evenimentului

Iubitorii de întrebări curioase sunt așteptați după tradiție la seara Quiz-ului. Mergi cu prietenii să găsești soluții la tot felul de însărcinări neobișnuite. Poți da attending pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente