Eurovision 2014: Paula Seling și Ovi reprezintă România la Copenhaga

Paula_Seling_&_Ovi_ESC_2010
Foto: Paula Seling și Ovi

Selecția Națională din România pentru Eurovision 2014 i-a declarat câștigători pe Paula Seling și Ovi, cei care în 2010 au obținut locul 3 la Oslo, Norvegia.

Românii și-au ales reprezentanții pentru Eurovision, acordând vot de încredere pentru a doua oară duo-ului de succes: Paula Seling și Ovi și piesei lor „Miracle”.

În finală au concurat 12 participanți, printre care și: Bere Gratis, Ștefan Stan, Vizi Imre. Câștigătorii au fost aleși pe baza voturilor publicului – 50 % și ale juriului – 50 %. Aceștia vor evolua pe scena de la Copenhaga în cea de-a doua semifinală, pe 8 mai.

 

paula_ovi_002
Paula Seling și Ovi PC: eurovision.tv

Potrivit Realitatea, Paula Seling a declarat că inițial nu mai voia să meargă la Eurovision, însă s-a răzgândit imediat ce a auzit melodia, după cum ea însăși mărturisește: „Prima dată când am auzit piesa aceasta, mi s-a făcut pielea de găină… Ceea ce nu mi s-a întâmplat la ‘Play with Fire’. Și atunci am zis ‘Da, mergem la Eurovision'”. Piesa „Miracle” este compusă de Ovidiu Cernăuțeanu (Ovi), Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg și Frida Amundse.

 

Paula Seling și Ovi PC: eurovision.tv
Paula Seling și Ovi PC: eurovision.tv

Paula Seling și Ovi au reprezentat România la Eurovision și în 2010, cu piesa „Playing with Fire” cu care s-au clasat pe locul 3, obținând astfel cel mai bun rezultat al României la acest concurs.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente