La RockIT vedeți tendințele rețelelor de socializare pentru anul 2014

rockiit
Foto: RockIT va avea loc, joi, 27 februarie, la 14.00, la Patria Loteanu

RockIt este prima conferinţă focusată exclusiv pe comunicare online din Moldova. Rockit adună proprietari de afaceri, manageri de marketing, reprezentanți ai agenţiilor de publicitate, cât și persoane care doresc să își dezvolte abilități practice de promovare online.

RockIt va aborda cele mai interesante subiecte din marketingul digital: Campanii de comunicare online pe site-uri naționale și internaționale, Reţelele de Socializare, New Media, Inovaţii tehnolgogice, aplicații mobile, etc.

Primul eveniment RockIt – Engage with Social Networks, este dedicat domeniului Social Media – odnoklassniki, facebook, vkontakte, instagram – care sunt tendințele și care sunt cele mai bune practici pentru afacerilor de pe piața Moldovei.

Evenimentul va găzdui două prezentări privind două cele mai utilizate reţele de socializare din Moldova: Odnoklassniki şi Facebook şi o prezentare privind tendinţele reţelelor de socializare pentru 2014, menite să identifice soluţii inteligente de comunicare folosind instrumente social media.

Un Panel de Discuţii va urma pauza de networking, unde speakerilorli se vor alătura experţil locali pentru a discuta împreună cu participanții din sală soluții practice pentru piața din Moldova şi utilizarea reţelelor de socializare în construirea unui brand de succes. Participanţii se vor putea implica în discuţie, adresând întrebări invitaților.

Acest eveniment poate fi unul din cele bune evenimente de socializare şi transfer de cunoştinţe în domeniul social media.

Speakerii RockIT sunt:
1. Andrei Ursuleanu, Sales Manager la ThinkDigital Romania
2. Dmitrii Bulan, CEO la Media Contact
3. Vladimir Vieru, CEO la Magic-Web

Speakerii de la RockIT
Speakerii de la RockIT

Moderator Panel de Discuţie:
Artur Gurău, CEO laAgenţia Digitală Granat

Experţii invitaţi la Panelul de Discuţie:
1. Andrei Haret, Specialist Digital la Moldcell
2. Constantin Donţu, ManagerGeneral la AdCenter

Mai multe detalii despre eveniment și bilete vedeți aici: Conferința Social Media – RockIT

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente