Fraze de dragoste pe tematici sociale

4314365065_f64a614b9d1

Mai mulți activiști a mișcărilor sociale au postat pe Twitter fraze de dragoste pe diferite tematici actuale, plasând hashtagu #ActivistPickUpLines.

Activista socială Suey Park, în vârstă de 23 de ani, a spus că hashtagul amuzant #ActivistPickUpLines a fost inspirat de o studentă, cu care fusese la o conferință în Universitatea Carolina de Nord, care glumea spunând ”I am down for the struggle and the snuggle”, ceea ce înseamnă ”Sunt și în favoarea luptelor, și pentru îmbrățișări”.

Park afirma că hashtagul a demonstrat nu doar ”feminismul dur” al activistelor, dar și faptul că ele sunt și ”drăguțe și amuzante”.
Ea a spus că o relație cu un activist poate fi dificilă, deoarece ”iubirea nu e doar sacrificiu și lipse, dar și egalitate, justiție și comunitate”.
Din experiența sa, Park afirmă că activiștilor le e mai ușor să fie într-o relație cu alți activiști, deoarece nu toți pot înțelege ce înseamnă ”să fii noaptea prezentă la proteste”.
Sărbătoarea Sfântului Valentin ea o ”celebrează” în cadrul meetingurilor împotriva proiectului One Billion Rising. Iată o listă de cele mai haioase tweeturi.
Screenshot_1 Screenshot_10 Screenshot_9 Screenshot_8 Screenshot_7 Screenshot_6 Screenshot_5 Screenshot_4 Screenshot_3 Screenshot_2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente