(video) 5 cele mai fascinante numere artistice de la Grammy

collage
Foto: Colaj #diez

Cu siguranță că azi dimineața ninsoare și premiile Grammy au dominat rețelele de socializare. Multe nominalizări și premii, ținute interesante și mai puțin inspirate, dar să nu uităm că artiștii trebuie analizați și pentru prestațiile lor în scenă. #diez îți prezintă cele mai fascinante numere artistice de la cea de-a 56-a ediție a premiilor Grammy.

#1 Queen Latifah, Macklemore, Ryan Lewis, Mary Lambert și Madonna

Cea mai frumoasă nuntă de grup (33 de cupluri) pe care ați urmărit-o vreodată! Cine nu și-ar dori ca la nunta lor să cânte Macklemore, Mary Lambert și Madonna?! iar ceremonia să fie urmărită în direct de milioane de oameni, după care să rămână în istorie pe YouTube. Oficializările de rigoare le-a făcut însăși actrița Queen Latifah. Toate acestea au avut loc sub ritmurile uneia din cele mai tolerante piese de anul trecut ”Same Love.” Frumos din partea organizatorilor că folosesc asemenea evenimente mondene ca să atragă atenția la probleme sociale, precum ar fi căsătoriile reprezentaților din comunitate LGBTQ. Apropo Macklemore și Ryan Lewis au fost câștigători la patru premii Grammy în acest an.

#2 Kendrick Lamar și Imagine Dragons

Cu șapte nominalizări și nici un premiu, rapperul Kendrick Lamar pur și simplu a cucerit scena ceremoniei Grammy. Probabil a fost modalitatea lui de a demonstra că nu contează numărul gramofoanelor lucitoare, un artist trebuie mereu să fie la nivel și să nu-și dezamăgească fanii. Combinația lui cu Dragonii a fost pur și simplu uimitoare! Valurile radioactive pe care le trimiteau publicului, au ajuns și la noi, cei care urmărim evenimentul din video-uri pe YouTube.

#3 Beyonce și Jay-Z

Cel mai puternic cuplu din showbiz, Beyonce și Jay-Z au deschis premiile Grammy cu piesa ”Drunk in Love,” de pe albumul vizual, pe care interpreta ”l-a dăruit” lumii întregi, în exclusivitate pe iTunes, fără nici un fel de promovare. Beyonce s-a rotit pe o platformă, cu un scaun, show de lumini, de nota zece și părul ud. Jay-Z îmbrăcat la patru ace și-a făcut apariția pe scenă pentru a o susține pe Mrs. Carter și bineînțeles să ne mai arate un pic din magia acestui cuplu. Din cele șapte nominalizări, Mr. Carter a luat acasă un gramofon.

#4 Pharrell William, Stevie Wonder și Daft Punk

Acest video o să-l vedeți mult și bine în news feed-ul vostru, pentru că a fost într-adevăr epic, aducând pe scena premiilor Grammy moguli din industria muzicală cum ar fi Stevie Wonder, producătorul Pharrell William și bineînțeles, cei mai iubiți dintre roboți, Daft Punk! Iar dacă erați curioși să vedeți numărul artistic care va ridica sala în picioare, împreună cu Beyonce, Yoko Ono și Steven Tyler dansând, atunci nu vă rămâne decât aici click să faceți! Apropo din cele patru nominalizări pe care le-au avut Punk-iștii, patru premii au fost ale lor.

#5 Lorde

Se pare că underground-ul își face tot mai mult loc în topurile muzicale. Din cele trei nominalizări Lorde a plecat acasă două premii Grammy, iar numărul ei artistic de la ceremonii, rămâne în continuare fidel stilului ei: clasic, elegant, cu accentul pe muzică. Interpreta nu a dat greș cu alegerea unui stil minimalist pe scenă, iar vocea ei impunătoare a demonstrat că talentul poate câștiga și în 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente