Generația I.D.E.A.- Idei, Dezbateri, Exemple, Acțiuni

Artico
Foto: Centrul Artico PC: Artico

Centrul Republican pentru Copii şi Tineret „Artico” vă invită la o nouă ediţie a cafenelei de discuţii ”Generația I.D.E.A.- Idei, Dezbateri, Exemple, Acțiuni”. Aceasta este o platformă de comunicare dintre reprezentanții instituțiilor de stat, private, ONG-uri și tinerii din Republica Moldova.

Ea are drept scop asigurarea unui schimb de idei asupra celor mai importante subiecte legate de tineri și viitorul acestora, schimb ce are loc într-o ambianță relaxată ce predispune la dialog deschis, de la egal la egal.

De această dată, participanţii vor savura o doză de energie bună, cofeină şi schimb de opinii cu Ala Kaciuk, şef Centrul de Informare despre Piaţa Muncii şi Anastasia Primov, Coordonator al Proiectului Bloguvern.

Vor fi analizate provocările şi oportunităţile pe care le au tinerii din Republica Moldova în procesul de încadrare în piaţa muncii, se vor sparge stereotipuri şi vor fi elaborate CV-uri eficiente, care să pună în valoare abilităţile şi competenţele tinerilor în încercarea de a obţine un post de muncă.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 ianuarie, ora 11:00, în incinta CRCT „Artico” şi va întruni aproximativ 25 de participanţi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente