Şcoala de iarnă pentru Tinerii Antreprenori

handshake-980×360
Foto: PC: libizlaw.com

Asociația Businessului European (EBA Moldova) în colaborare cu Asociația Națională a Tinerilor Antreprenori din Moldova (ANTIM) și Camera Internațională a Tinerilor (JCI) invită toți doritorii la cea de A Patra Școală de Iarnă pentru Tinerii Antreprenori, ce se va desfășura în perioada 20-24 ianuarie în incinta ASEM.

La cursuri sunt invitați toți tinerii cu vârsta de până la 35 de ani care au dat start unei afaceri sau care sunt implicați în afaceri.

Cursul va include sesiuni ce vor cuprinde domenii precum:
# Cele mai bune practici de management;
# Comunicare și marketing;
# Tehnici de negocieri și de vânzări;
# Probleme de administrare fiscală.

Training-urile vor fi oferite de cei mai renumiți oameni de afaceri și experți în domeniu ce se vor axa pe aspectele practice, probleme și soluții și recomandări pentru tinerii antreprenori. Participanții vor avea ocazia să adreseze întrebări precum și să descrie problemele cu care se confruntă la moment.

Doritorii de a se înscrie la școală sunt rugați să îndeplinească un formular pe care îl găsesc aici, până pe 17 ianuarie inclusiv. Participarea la cursuri este gratuită. Acestea vor avea loc de luni până vineri, intre orele 17.00-20.00. Mai jos găsiți agenda școlii de iarnă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente