Top știri din 1 ianuarie

anu3
Foto: Artificii de Anul Nou PC: usmanhashmi.wordpress.com

La Mulți Ani și bun venit în 2014. Vă dorim în continuare sărbători fericite, iar acum vă oferim cele mai importante și populare știri de pe #diez din noul an.

#1. Harta emoțiilor în corpul uman: Dragostea ne face în întregime calzi

O echipă de cercetători finlandezi au încercat să afle unde se localizează emoțiile în corpul uman, astfel au făcut o serie de experimente împreună cu voluntari din Suedia, Finlanda și Taiwan.

#2. Alegem ținuta de revelion în funcție de culori

Culoarea este un element important al vieţii noastre. S-a constatat că, modul în care ne îmbrăcăm şi felul în care combinăm culorile, demonstrează starea noastră de spirit şi oferă în acelaşi timp indicii asupra personalităţii noastre. Fiecare dintre noi avem câteva anumite culori preferate, dar fiecare culoare în parte potenţează un anume tip de personalitate.

#3. Șapte lucruri ciudate care să le faci în 2014

Lista cu rezoluții deobicei e una cuminte și cuprinde necesități, noi la #diez, ne-am gândit un pic să vă piperăm lista și să vă recomandăm ce interesant puteți face în 2014.

#4. Moldova în presa internațională în 2013

Anumite evenimente care au avut loc în 2013 au adus Moldova în vizorul presei internaționale. Au fost publicate mai multe materiale, care mai obiective, care mai puțin, iar #diez a făcut o selecție a 10 dintre ele. Să sperăm că în 2014 numărul acestora nu se va micșora și va fi în creștere! La ma mult și la mai mare!

#5. Mesajul de Anul Nou al Președintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti

De revelion, Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis un mesaj cu prilejul Anului Nou. Acesta a fost transmis de majoritatea posturilor TV naționale.

#6. Recenzia celei mai bune cărți din 2013: ”Oceanul de la capătul aleii”

Volumul “Oceanul de la capătul aleii/ The Ocean at the End of the Lane”, de Neil Gaiman, a fost desemnat “Cartea Anului 2013/ Book of the Year 2013″ în Marea Britanie.

#7. Superstiţii şi obiceiuri de Anul Nou: Ce e bine și ce nu e bine să faci

Oamenii din întreaga lume au adoptat mai multe obiceiuri pe care le practică în prag de an nou şi despre care cred că le vor purta noroc, printre acestea aflându-se dansul în aer liber pentru sănătate şi noroc sau umplerea portofelelor cu bani pentru un an prosper.

#8. Două licee profesionale din Chișinău vor deveni din nou şcoli profesionale

Cabinetul de miniştri a aprobat luni, 30 decembrie, Hotărârea cu privire la reorganizarea unor instituţii de învăţământ secundar profesional.

#9. Cele mai frumoase femei ale anului 2013

Revista Men’s Health a publicat topul celor mai frumoase femei ale anului 2013. #diez vă prezintă Top 13 cele mai elegante, cu şarm şi atrăgătoare femei.

#10. Letonia intră în zona Euro de la întâi ianuarie

Letonia adoptă de la 1 ianuarie moneda europeană, devenind astfel a 18-a ţară membră a zonei euro.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente