Ce daruri pot face lectorii studenților în ajun de Crăciun?

lena1
Foto: Cadoul Elenei Draguțan Studenților săi

De Crăciun nu doar elevii pot face daruri profesorilor săi, dar și profesorii studenților și elevilor. Ideea vine de la Elena Draguțan, lector universitar la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM.

Crăciunul este sărbătoarea ce aduce minuni. Această zi a devenit mai frumoasă pentru un flux de studenți de la specialitatea „Științele Comunicării” de la Universitatea de Stat din Moldova.

La finele examenului care începuse la ora 8:00 în această zi de weekend, sâmbătă, 21 decembrie 2013, studenții au avut parte de cadouri neașteptate, dar simbolice pentru ei. Globurile – jucării de brad – au fost pictate de lectorul universitar cu o seară înainte de examen. „Partea complicată a constat în faptul de a decide cum va arăta această surpriză, după care să găsesc globulețele de culoare verde pentru fiecare din cei 36 de studenți din flux”, a spus lectorul universitar, Elena Draguțan.

După cum au prezentat testul examen-ului, studenții și-au luat darurile din „sacul lui Moș Crăciun”.

Cadourile Elenei Draguțan studenților săi
Cadourile Elenei Draguțan studenților săi

Beatrice Daniela Tabacari a scris pe pagina ei de Facebook: „În pofida faptului că fac o Universitate de Stat şi că, mai mereu, mă enervez că-mi stoarce toate puterile şi îmi ocupă o bună parte din zi, există mici minunăţii care mă motivează să merg mai departe, cum ar fi nişte profesori extraordinari care te surprind cu jucării hand-made oferite cadou după examen. Sunteţi un motiv în plus pentru a zâmbi! Vă mulţumim!”, adresând mesajul Elenei Draguțan.

Cadoul Beatricei tabacari
Cadoul Beatricei tabacari PC: Facebook/ Beatrice Daniela Tabacari

Elena Banov, studentă și ea la FJȘC, de asemenea, a postat un mesaj de mulțumire lectorului ei: „Tot mai mult mă conving că FJȘC (Facultatea Jurnalism și Științe ale Comunicării) are profesori excepționali. Merci pentru toată creativitatea și inspirația pe care o aduceți.”

Cadoul Elenei Banov PC: Facebook/ Elena Bacov
Cadoul Elenei Banov PC: Facebook/ Elena Bacov

Mesajul nu este unul aleatoriu: „I <3 PR” este sloganul pe care l-au ales studenții fluxului împreună cu Elena Draguțan și urmat în cadrul tuturor activităților realizate la universitate și înafara ei așa ca Spălătoria Publicitară și Rebranding-ul Facultății. În continuare, acest slogan le va deveni un motto în calea profesională pe care și-au ales-o.

Globurile brand-uite nu sunt unicele elemente hand-made realizate cu acest slogan. Cleștii Spălătoriei Publicitare, dar și insignele pentru cei din anul I de la facultate au purtat același mesaj.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente