(foto, video) Despre 100 de movile, frontiere și folclor

1470178_436419423125461_1591632657_n

Despre proiectul ”100 de Movile” v-am povestit recent. Echipa are nevoie de susținerea noastră pentru a duce până la capăt un proiect ambițios cu muzică, istorii și multă pasiune pentru folclor și tradiții.

Ca să știți că cei de la ”100 de Movile” sunt băieți și o fată serioasă, ei au străbătut drum lung pentru a filma un promo pentru concertul de vineri seara și să adune câteva argumente în plus despre un proiect care promite să aducă folclorul de pe două maluri împreună.

Reporterul #diez a reușit să ajungă printre norocoșii care s-au pornit într-un drum de două ore ca să vadă locurile cu adevărat interesante pe care le are Moldova. Chiar de la bun început am stat de vorbă cu Poliția de Frontieră, pentru că nu te poți afla în această regiune pentru mult timp dacă nu ai permisiune specială. Și asta o spune legea.

Lidia Scarlat, producător ”100 de Movile” a declarat pentru #diez că cea mai mare provocare în această aventură este să prezinte publicului un produs de calitate indiferent dacă se va aduna bugetul de care au nevoie. Max T. Ciorbă ne-a spus că cel mai important este ca ei să rămână corecți și echidistanți în ceea ce va ieși din produsul final, să arate adevărul din viețile și muzica pe care o fac artiștii care vor apărea în film.

1mJ8W

1mJ9l

1mJ87

1mJ9K

1mJ9s

1mJ9W

1mJaF

1mJar

1mJaT

1mJbc

1mJbQ

1mJce

1mJct

1mJd4

1mJfk

Dacă vrei și tu să le fii alături atunci vineri seara vino la concertul ”Prispă la Etaj” cu Argatu, un om simplu, din Fălticeni, care a iubit și încă iubește muzica. ”Am ajuns să colaborez cu Subcarpați prin intermediul unui amic din Suceava care mi-a ascultat muzica și mi-a sugerat să încerc ceva cu ei. Ca mesaj, se înțelege de la sine: folclorul romanesc nu a murit!” Uite aici mai multe detalii despre concert.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente