Susținem ”100 de Movile” pe Indiegogo!

1425704_427123567388380_1859255920_n
Foto: Lidia Scarlat împreună cu MC Bean din trupa Subcarpați. PC: 100 risings

Proiectul „100 de Movile” se axează pe spațiul cultural din Republica Moldova și România, spațiu în care folclorul este implementat din ce în ce mai activ în muzica modernă. Iar acum acest proiect are nevoie de susținerea ta pe Indiegogo!

Dacă nu ați auzit de Max T. Ciorbă și Lidia Scarlat, atunci e timpul să o faceți! Acești doi tineri minunați au pornit într-o călătorie plină de provocări, și anume realizarea unui film documentar, care își propune să exploreze adevăratul folclor matur prin ochii unui muzician dintr-un spațiu cultural complet diferit, Stefan Haslebacher (Sha), din Elveția.

Muzicienii care s-au alăturat proiectului au deja nume notorii, nu doar în Republica Moldova și România: Anatol Ștefăneț, Sandu ArcușAlex CalanceaSubcarpați, Argatu și lista cu siguranță va deveni mai mare, odată ce tu te vei implica și îi vei susține! ”100 de Movile” are acum profil pe Indiegogo și asta este o posibilitate minunată ca fiecare din noi să pună umărul și să demonstrăm că avem ”Ospitalitate. Tradiție. Mister.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente