(video) Experiment: De ce Malevich este respins la Academia de Arte?

998643_10152052271025792_1677983855_n

Oare o lucrare care valorează un milion de dolari, te poate ajuta să devii studentul unei Academii de Artă prestigioase? Acești tineri au organizat un experiment și au mers la interviuri de selecție cu lucrările lui Malevich în portfolio.

Este curios de aflat dacă artiștii celebri ar mai avea în prezent șanse să fie acceptați la vreo Academie de Artă? Un grup de cineaști au decis să descopere acest lucru. Pentru experimentul lor ei au recreat operele binecunoscutului pictor și teoritician rus, Kazimir Malevich. Acesta deseori este numit drept cel mai bun în arta abstractă, precum și un inițiator al avangardei. Operele lui se vând acum pentru milioane de dolari, în ciuda faptului că Malevich a fost respins de către școlile de artă de două ori.

„Am vrut să-i mai dăm o șansă”, spun realizatorii. „Așa că am umplut un portofolio cu ”milioane de dolari” și am mers la interviuri reale, la mai multe Academii de Artă, pentru a vedea dacă Kazimir Malevich va putea ajunge măcar în ziua de azi, student la arte.” Urmăriți video-ul de mai jos pentru a vedea rezultatele.

Sursa: huhmagazine

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente