Astăzi va fi efectuat primul zbor direct pe traseul Dubai-Chişinău

descărcare
Foto: „Flydubai” lansează astăzi cursa aeriană Dubai - Chişinău PC: flydubai.com

Primul zbor direct pe traseul Dubai-Chişinău va fi operat astăzi, cu o aeronavă de tip Boeing 737 a companiei arabe. Zborurile spre Dubai vor avea loc cu regularitate săptămânală – miercurea şi duminica, iar prețul bietului tur-retur Chișinău-Dubai-Chișinău va constitui suma de 340€.

Ieri, 19 noiembrie a avut loc evenimentul de semnare a Acordului bilateral a avut loc în cadrul expoziţiei aeronautice de la Dubai, unde Vasile Botnari a anunţat deschiderea Republicii Moldova pentru venirea pe piaţa noastră a companiilor aeriene serioase, care să ofere călătorilor destinaţii noi şi conexiuni comode la preţuri reduse. „Ne bucură faptul că pasagerii din Moldova vor beneficia de serviciile unei companii de mare potențial, care se dezvolta rapid. Moldovenii sunt interesați de posibilitatea „Fly Dubai” de a face conexiuni pe destinaţii precum Europa, Orientul Mijlociu, zona Oceanului Indian şi Asia-Pacific”, a declarat ministrul moldovean.

Totodată, Vasile Botnari a mai subliniat că obiectivul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor din Republica Moldova este de a crea condiţii atractive pe piaţa aeriană, astfel ca aici să vină tot mai multe companii. „Când extindem harta zborurilor, dezvoltăm comerțul şi promovăm turismul. Este în beneficiul oamenilor, deci este necesar de continuat și vom avansa pe această cale„, a conchis ministrul Botnari.

Chișinăul devine a 66-a destinație pe harta curselor Fly Dubai.

De asemenea, compania aeriana Fly Dubai anunță oferta specială pentru prima cursă – biletul tur-retur la preț de 295€. Prețul este valabil pentru biletele procurate la toate cursele efectuate până la data de 15 decembrie 2013. Toate prețurile includ toate taxele. Prețul include: 1 bagaj de cală 20 kg, și 1 bagaj de mâna 7 kg + posibilitatea de a lua la bord și o geantă de mână.

Cursa Fly Dubai FZ790 va decola din Chișinău, în fiecare zi de miercuri și duminica la ora locală 14:45, va ateriza în Dubai la ora locală 21:25. Cursa de retur Fly Dubai FZ789 se va efectua în aceleași zile: decolare din Terminalul 2 al Aeroportului International Dubai la ora locală 10:30 și va ateriza la Chișinau la ora local 13:45.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente