Aplică la Engineer Your Career pentru a-ți forma abilități profesionale

1465883_622120901160616_1229064453_o
Foto: Engineer Your Career organizat de BEST-Chișinău și AXA Management Consulting. PC: best-chisinau.org

În perioada 23-24 noiembrie va avea loc evenimentul Engineer Your Career, organizat de către BEST Chișinău în colaborare cu AXA Management Consulting, scopul acestuia fiind dezvoltarea complexă a studenților.

În acest weekend de training, studenții absolvenți ai Universității Tehnice a Moldovei vor avea oportunitatea de a învăța și de a acumula noi cunoștințe în domeniul Marketing Vocațional și Leadership, de a-și forma abilități utile pentru o carieră de succes.

În prima zi, 23 noiembrie, trainerii AXA vor livra sesiunea de Marketing Vocațional, prin intermediul căreia participanții vor învăța să-și scrie corect CV-urile, să se prezinte bine la un interviu de angajare și să-și creeze un brand personal, profesional.

În a doua zi se va desfășura sesiunea de training de Leadership, unde tinerii vor cunoaște noi metode de coordonare și motivare a personalului.

Sesiunile de training vor fi livrate de trainerii AXA, în mod special, pentru studenții UTM, pentru care BEST Chișinău organizează evenimente deja de 6 ani.

Dacă ești interesat, aplică pe site până pe 19 noiembrie.

Taxa de participare constituie 20 lei, care va fi folosită pentru pauzele de cafea și tichet, în baza căruia vei avea acces la eveniment.

Numărul de locuri la eveniment este limitat – vor participa 25 de persoane.

Mai multe detalii vezi pe site-ul BEST-Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente