Diamond Challenge Moldova cheamă liceeni la o competiţie

614703_231709573645602_265662555_o
Foto: Una din activitățile Diamond Challenge Moldova PC: pagina de Facebook a organizației

Diamond Challenge Moldova va oferi liceenilor din Republica Moldova posibilitatea de a genera idei de afaceri, utilizând Metodologia Lean Startup şi conceptul de Business Canvas.

În cadrul evenimentului de inaugurare, participanţii au fost încurajaţi să vină cu idei de afaceri, să formeze şi înregistreze echipele.

INVENTO, organizaţia gazdă a concursului, va oferi asistenţă şi suport participanţilor pe parcursul întregului proiect, dar şi în cadrul Săptămânii Globale a antreprenoriatului, care va avea loc la Chişinău, în perioada 14-24 noiembrie 2013.

În ianuarie 2014, echipele selectate vor prezenta în faţa unui juriu ideile de afaceri, iar echipa câştigătoare va fi premiată, oferindu-i-se şi posibilitatea de a participa la aceeaşi competiţie la nivel internaţional, care va avea loc în SUA.

Înregistrează-te la adresa http://diamondchallengemoldova.org/#register, până la 15 Decembrie 2013. Pentru informaţii suplimentare contactaţi managerul de proiecte INVENTO, Inesa Lupu, la adresele de email: [email protected] , [email protected].

Competiţia de business Diamond Challenge a fost lansată în Republica Moldova în cadrul unui eveniment organizat de INVENTO la 14 septembrie, în incinta Bibliotecii B. P. Hasdeu, Chişinău. Având rădăcini în SUA, la Universitatea Delaware, competiţia a ajuns să fie populară în Kenia, iar acum şi în Moldova.

Detalii aici sau pe rețele sociale:

Facebook:  www.facebook.com/diamondchallengemd
Odnoklassniki: http://www.odnoklassniki.ru/diamond.challengemoldova

Taguri: #Moldova#SUA
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente