Peskov va avea un concert în biserica unde au fost arestate Pussy Riot

collage

Actorul rus Alexandr Peskov, va susține un concert în una din sălile Catedralei Ortodoxe Hristos Mântuitorul, din Moscova. În aceeași sală unde au fost arestate activistele Pussy Riot. Despre aceasta Peskov a povestit portalului tvrain.ru

Potrivit artistului, concertul este unul de caritate. Peskov a mai adăugat că nu este pentru prima dată când evoluează în Catedrală. Concertul va avea loc pe 3 octombrie și va începe la ora 18:10.

Conform site-ului Catedralei, în această sală, au loc și alte evenimente sociale, doar cu binecuvântarea Patriarhului Alexei al II-lea. Furnizarea facilităților pentru activități, sunt coordonate de departamentul comercial al Catedralei.

După arestarea activistelor Pussy Riot pentru „rugăciunea în stil punk” din Catedrală, un val de nemulțumiri au fost orientate spre Filip Kirkorov, care și-a botezat aici fetița, după care a susținut și un discurs. Mai târziu, șeful Departamentului Sinodal, Protopopul Vsevolod Chaplin a declarat că performanța lui Kirkorov în amvon, a fost o greșeală administrației Catedralei.

Sursa: tvrain

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente