Top știri din 24 septembrie

DSC_3419
Foto: Proiectul “Ce fac oamenii în parc?” vine să ne arate momente unice surprinse de Alex, Ruxandra și Eugenia în parcurile din capitală. PC: Alex Pahomi

Ziua de marți ne-a adus incendii în centrul capitalei și poze nu mai puțin incendiare cu fiica Madonnei. Află și tu care au fost cele mai importante ştiri de pe #diez.md din 24 septembrie.

# 1 Low-costul aterizează în Moldova cu Wizz Air!

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a lansat astăzi deschiderea rutelor directe din capitala Republicii Moldova – Chişinău spre Roma şi Veneţia.

# 2 5 mituri sexuale pe care nu le crede nimeni

Anterior ți-am prezentat ”5 mituri despre sex în care ai crezut până acum”. Astăzi, #diez a venit cu altele cinci. Lectură plăcută!

# 3 Ce evenimente te așteaptă în ultima săptămână din septembrie

Organizatorii de evenimente nu se prea grăbesc la începutul săptămânii să ne bucure cu activități, ei au lăsat totul mai pe la mijlocul săptămânii. #diez ți-a pregătit agenda până vineri, care apropo, este ultima vineri din septembrie 2013, așa că nu lenevi în casă!

# 4 (foto) Ce fac oamenii în Scuarul Catedralei? part III

În sfârșit am ajuns și la partea a III-a a pozelor cu oamenii din Scuarul Catedralei. Alex Pahomi vă arată ce fac oamenii atunci când nu observă obiectivul aparatului.

# 5 20 cele mai stranii legi de pe glob

Fiecare țară din lume se diferențiază, una de cealaltă, prin legile sale unice. Să vedem care sunt cele mai hazlii și mai stranii legi din jurul lumii.

# 6 Incendiu la sediul posturilor EuroTV și AltTV situate în centrul Capitalei

Clădirea în care se află sediile a două posturi de televiziune, Euro TV și Alt TV, a luat foc, marți după-amiază. Nicio persoană nu a avut de suferit.

# 7 Rectorii sunt împotriva unei structuri de asigurare a calităţii studiilor

Rectorii universitari pledează pentru acreditarea de urgență a universităților şi solicită, Ministerului Educaţiei să facă demersuri pentru a atribui Consiliului Naţional de Atestare şi Acreditare competențe de evaluare a programelor universitare, examinare şi asigurare a calităţii studiilor oferite.

# 8 Fiica Madonnei, o adolescentă voluptoasă

Lourdes, fiica Madonnei, a crescut în preajma aparatelor de fotografiat şi a camerelor de filmat, însă transformarea sa de la o fetiţă inocentă la o tânără cu sex-appeal s-a făcut extrem de rapid şi a uimit pe toată lumea.

# 9 (video) Miss Lituania învață limba rusă de la Miss Moldova

Moldoveanca din Tiraspol Valeria Țurcan, tânăra care reprezintă Republica Moldova la concursul internațional Miss World 2013, aparent își petrece foarte bine timpul alături de concurentele sale din competiție.

# 10 3 motive pentru care muzica din Europa e mai bună decât cea din SUA

Chiar dacă numărul de staruri pe metru pătrat în SUA este mai mare decât cel din Europa, când vine vorba de muzică, ”bătrânul continent” este incontestabil cu mult mai interesant. Vezi și tu de ce totuși muzica din Europa este mai bună decât cea din SUA.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente