U-21: Moldova 0 – 0 Țara Galilor

0-0
Foto: Una din acțiunile la poarta galezilor PC: http://fmf.md/

Naționala U-21 a remizat cu scor alb meciul împotriva Tării Galilor. Partida din Tiraspol a contat pentru calificările la Campionatul European din 2015.

Galezii au fost un pic mai periculoși la poarta noastră, având câteva ocazii bune de a înscrie. În schimb moldovenii au fost la fel de examplari în defensivă ca și la întâlnirea precedentă cu englezii, de aici și au venit acele 4 cartonașe galbene arătate de centralul din Azerbaidjan în schimbul celor 3 acumulate de galezi. Meciul următor, care va avea loc în data de 15 octombrie, naționala noastră de tineret va găzdui lidera clasamentului – Finlanda. Detalii despre clasamentul Grupei 1 aveți aici.

Și selecționata U-17 în această perioadă va susține două meciuri. Mai exact niște partide amicale ce se vor desfășura astăzi, 11 septembrie și vineri, 13 septembrie. Echipa condusă de Nicolae Bunea își va încerca puterile contra omoligilor belaruși. Ambele jocuri se vor disputa la Orhei la aceeași oră, 17:00. Pentru a viziona meciurile în direct intrați pe site-ul FMF.

Sursa: FMF

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente