Serena Williams și-a apărat titlul la US Open

vlcsnap-2013-09-09-04h55m54s69
Foto: Jucătoarele de tenis în mână cu trofeele US Open 2013 PC: Captură TV Eurosport

Serena Williams a învins în 3 seturi, cu scorul de 7-5 6-7 6-1 în finala din New York pe Victoria Azarenka, după o partidă strânsă, tensionată și interesantă.

Americanca a câștigat al 55-lea titlu, dintre care al 17-lea de Grand Slam din carieră și al doilea din acest an. Ea obținut un cec în valoare de 2,6 milioane de dolari americani pentru această, a 5-a la număr, victorie la US Open.

Despre oponentă, Williams a spus: ”Ai jucat incredibil. Ce meci mare și o persoană mare… e o luptătoare bună.” Cuvinte frumoase au venit și din cealaltă parte: ”E o pierdere grea, dar azi merita să câștige jucătorul cel mai bun. Am dat tot ce am mai bun anul acesta”.

Jucătoarea din Belarus nu și-a putut stăpâni lacrimile la sfârșitul partidei, dar posibil că a fost consolată de premiul bănesc în valoare de $250 000. Aceasta a reușit o revenire incredibilă în al doilea set pe care l-a câștigat la tiebreak, fiind condusă cu 4 la 1. Anul acesta Azarenka a câștigat o competiție de Grand Slam – Australian Open.

Iată rezumatul finalei femenine:

Astăzi, la miază-noapte se va disputa și finala masculină de simplu a acestei competiții. Se așteaptă un meci formidabil din partea primilor doi mondiali – Novak Djokovic și Rafael Nadal.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente