(foto) Pe plaja de la Valea Morilor se cântă muzică acustică

IMG_0010
Foto: Banca cu lumini pe care se interpretează muzică acustică

Oamenii frumoși s-au adunat pe plaja Valea Morilor să se încălzească la auzul muzici live. Cântece la chitară, la acordeon, dar și la saxofon vor răsuna în continuare sub cerul liber.

”Muzica Acustică pe plajă” a ajuns la cea de a treia ediție. Ideea a venit spontan. „După concertul Zemfirei care a avut loc în această vară, am simțit nevoia de mai multă muzică și am venit pe această plajă. Am cântat la lumina stelelor și am decis să transformăm acest fapt într-o tradiție. Chiar de la primul eveniment, ideea s-a arătat a fi un succes. A venit multă lume frumoasă. Oamenii au cântat, au ascultat muzică și pur și simplu s-au relaxat.”, a spus Karl, organizatorul evenimentului.

La eveniment sunt prezenți mulți oameni frumoși
La eveniment sunt prezenți mulți oameni frumoși

Evenimentul a fost organizat cu scopul de a demonstra tuturor că tinerii din ziua de azi se pot distra și făra frecventarea localurilor scumpe sau consumând alcool.

Zeci de tineri sunt prezenți la "Muzică acustică pe plajă"
Zeci de tineri sunt prezenți la „Muzică acustică pe plajă”

Întrebat dacă vor prelungi această tradiție și pe timp de iarnă într-un spațiu închis, organizatorul a spus că nu știe: „Nu vrem să obosim publicul nostru. Este un lucru plăcut ce nu trebuie să devină plictisitor. Dacă spectatorii noștri vor cere continuare, cu siguranță le vom asculta părerea. Până atunci, profităm încă de vremea bună pe care o avem. Este cert faptul că dacă iarna ne va impune să facem o pauză, vom întâlni primăvara cu Muzică Acustică pe plajă.”

Interpretând ”Epilog” de Vama Veche
Interpretând ”Epilog” de Vama Veche

Participanții la eveniment au venit pentru a-i asculta pe alții, dar și pentru a-și prezenta munca și pasiunea. Unul din ei lucrează la un proiect pe care abia urmează să îl lanseze.

 

Întrebat despre cum i s-a părut reacția publicului după ce a participat, Karl a spus: „E bine. Lumea a aplaudat, deci înseamnă că le-a plăcut. Mi-am întrebat și soția și prietenii care au venit să mă susțină, iar ei au spus că m-am descurcat.”

„Îmi place ideea, cred că voi participa și în continuare”, a mai adăugat el.

Rodica Olișevschi a aflat de eveniment de pe pagina de Facebook a acestuia. Ea va cânta pentru prima dată pe plaja lacului Valea Morilor. Nu știe la ce să se mai aștepte. A venit aici fiind convinsă de unul din prietenii ei. Deși emoțiile o copleșesc înainte de a evolua pe banca luminată, consideră că va da curs provocării.

Rodica Olișevschi alături de prietenul ei, Doru, care a convins-o să participe
Rodica Olișevschi alături de prietenul ei, Doru, care a convins-o să participe
Biciclete pe plaja de la Valea Morilor
Biciclete pe plaja de la Valea Morilor

Cu mai multe detalii și poze revenim pe parcurs.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente