(foto) Dacia – Olimpia scor 2:0 pe stadionul de la Speia

DSCN3620
Foto: Galeria Daciei cântă imnul echipei

Dacia și-a chemat și de această dată adversarii în afara capitalei. Meciul Dacia – Olimpia a fost disputat pe stadionul din Speia, Anenii Noi, azi, 25 august.

Anterior, Clubul de Fotbal Dacia a anunțat pe site-ul oficial: „Următorul adversar, probabil nu cel mai puternic va fi «Olimpia» Bălţi, care se află la moment în subsolul clasamentului. Dar în nici într-un caz nu poate fi vorba de subestimare. Avem nevoie de aceste trei puncte. Şi nu vrem să ne abatem de la parcursul pe care îl avem.”

Aceste trei puncte au fost luate datorită scorului 2:0 obținut în fața celor de la Olimpia Bălți.

Cei 11 jucători din teren au fost susținuți de galeria de fani care a avut parte de o deplasare gratuită spre localitatea Speia. Ajunși la stadion și-au îndeplinit obligațiile de a susține echipa, dar au încălcat și regulile.

Galeria Daciei își face apariția pe stadion
Galeria Daciei își face apariția pe stadion

Pe stadionul care este mai greu de construit decât de găsit un mamut în RM (după spusele lui Adlan Shishkhanov, președintele FC Dacia) au fost aruncate petarde. Acest fapt a impus garda să alunge de pe stadion fanii care se făceau vinovați. Cu toate acestea, primul gol înregistrat în meci a avut loc la câteva secunde după acest incident. Golul a fost înscris de O. Molla în minutul 27, cel care a fost și căpitanul echipei la acest meci. Iliescu nu a fost prezent la acest meci.

Poliția încearcă să depisteze cine din galerie a aruncat petarda pe stadion
Poliția încearcă să depisteze cine din galerie a aruncat petarda pe stadion
Tobele răsunând pe stadionul FC Dacia din Speia
Tobele răsunând pe stadionul FC Dacia din Speia

În cea de a doua repriză galeria Daciei și-a reluat puterile de altă dată și au fredonat imnul, dar și cântece în adresa președintelui Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Ciobanu. De asemenea, se pare că și de această dată Lupii Galbeni au fost ajutați de galerie. I. Shevel a bătut în prelungiri cel de al doilea gol.

Taguri: #FMF#fotbal
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente