Rezultate ADMITERE 2013: Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie

IMG_9613
Foto: USMF

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie Nicolae Testemiţanu (USMF) a afișat rezultatele intermediare ale concursului de admitere, sesiunea iulie 2013.

Gheorghe Rojnoveanu, secretar responsabil al Comisiei de admitere la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, a declarat că pentru cele 750 de locuri (500 bugetare și 250 cu taxa de studii) la cele 4 facultăți sunt depuse 1.813 de cereri.

total

Mai jos poți accesa rezultatele ADMITERII 2013  pentru locurile în bază de contract și cele cu finanțare bugetară în parte:

1. Lista persoanelor care au promovat concursul intermediar la locurile cu FINANŢARE BUGETARĂ conform facultăţii şi categoriei de concurs (PDF)
2. Lista persoanelor care au promovat concursul intermediar la locurile în bază de CONTRACT conform facultăţii şi categoriei de concurs (PDF)

Pentru a participa la concursul definitiv de admitere atât la locurile cu finanţare bugetară, cât şi în bază de contract cu achitarea taxei de studii, este obligatorie depunerea tuturor actelor în original de la 05 august până la 07 august 2013.

Persoanele, care nu vor prezenta actele în original până la data de 07 august 2013 vor fi excluse din lista participanţilor la concursul definitiv de admitere, atât la locurile cu finanţare bugetară, cât şi în bază de contract cu achitarea taxei de studii. Rezultatele finale ale admiterii vor fi cunoscute pe 10 august.

Taxele de studii la USMF nu au fost modificate în ultimii 5 ani și pentru anul de studii 2013/2014 rămân aceleași:
Facultatea Medicină – 17.400 de lei
Facultatea Farmacie – 18.200 de lei
Facultatea Stomatologie – 20.300 de lei
Facultatea de Sănătate Publică este singura care oferă locuri doar în bază de finanțare bugetară.

Taguri: #admitere 2013
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente