Cupa IDEA a ajuns la cea de-a noua ediție

IMG_9417baietel
Foto: Cupa IDEA a ajuns la cea de-a noua ediție.

Astăzi, 3 august 2013, se desfășoară cea de-a treia ediție a Cupei IDEA. Aceasta este o acțiune voluntară ce întrunește mai multe entități în cadrul unei cupe de fotbal.

Mihai Bologan, membru al echipei gazde, a spus să cea de-a X-a ediție cupei va avea ceva special. Până la acel moment, #diez îți aduce mai multe detalii despre cea de-a noua Cupă IDEA.

# Au fost prezente 15 echipe care sunt impresionate de ideea Cupei IDEA.

Echipa Colonița
Echipa Colonița

#Colonița

„Cupa este un lucru foarte interesant. Vin echipe pregătite. Venim pentru a doua oară. Rezultatul de prima dată a fost foarte îmbucurator: am luat locul întâi. În general, nu este victoria cea care contează. Importantă este atmosfera.”

Întrebați de ce au inscripționat pe maiouri „DorChi” au răspuns că e de vină faptul că „Dorin Chirtoacă a făcut forma.”

Oganizația de tineret a Partidului Acțiunea Democratică
Oganizația de tineret a Partidului Acțiunea Democratică

#OTPAD

Ne place ideea. Băieții dau dovadă de spirit și efort. Participăm pentru că nu suntem activi doar în viața politică a Republicii Moldova, dar și în viața de zi cu zi. Și în astfel de competiții suntem gata să venim împreună, ca și o echipă, și să demonstrăm că suntem și ne străduim să fim cei mai buni.

legea
Legea

#Legea

Echipa Legea sunt de mai mult timp participanți ai acestei cupe. Timp de cele patru ediții la care au participat anterior, au reușit să ia locul întâi, dar și locul trei. Și de această dată aspiră spre victorie.

Participanții sunt de părerea că dacă ar fi mai multe terenuri pentru joc, ar fi mai bine. „Nu vrem să stăm, vrem să jucăm fotbal”, a declarat unul din participanți.

Mihai Bologan, organizator și participant
Mihai Bologan, organizator și participant

#Mihai Bologan

Cupa IDEA așteaptă și echipe de fete. Pot participa și echipele profesioniste de fete. Cele care se vor înregistra primele la cea de-a zecea ediție, vor participa gratuit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente