Top știri din 1 august

IMG_5764
Foto: Hai în călătorie

Cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 1 august 2013

#1. ADMITERE 2013: ULIM a admis la studii și tinerii care nu au luat BAC-ul

Ultima zi de depunere a actelor pentru admiterea în universităţi a scos la iveală şi abateri de la regulamentul de înscriere. Unele instituţii de învăţământ superior admit la studii şi tinerii care nu au susţinut examenul de bacalaureat.

#2, Muzică și pictură la Interferența Artelor

De o expoziție deosebită și muzică clasică interpretată de patru tineri talentați veți avea parte vineri seara la evenimentul Interferența Artelor care va avea loc la Muzeul Național de Artă al Moldovei.

#3. Erasmus a lăsat în urmă Oameni: Dorin Galben

Dorin Galben și-a facut studiile în Polonia. El a fost impresionat de oameni, de culori și de oportunitățile deschise prin Erasmus.

#4. Natalia Gherman: ,,Relațiile moldo-ruse nu vor fi afectate după semnarea Acordului de Asociere”

,,Acest acord nu prezintă niciun pericol în ceea ce privește relațiile cu partenerii noștri comerciali. Dimpotrivă, R. Moldova va deveni și mai atractivă pentru ei”, susține Natalia Gherman în cadrul unei conferințe de presă.

#5. Produse ecologice la doar un pas și click distanță

Afacerea cu produsele organice aparține unei americane care s-a stabilit de ceva timp în Republica Moldova. Săptămânal orice utilizator de internet poate să-și comande on-line un coș cu produse organice sau poate personal să le procure chiar el singur de la producător.

#6. Tinerii de peste hotare vin cu DOR acasă

Tabăra de adolescenţi din diasporă DOR şi-a desemnat participanţii. Află şi tu de unde sunt tinerii care vor veni acasă în perioada 20-28 august curent.

#7. 10 motive să vezi Transfăgărașanul – drumul care zgârâie norii

Transfăgărășanul este cu siguranță o bifă în agenda cu “To do’s” a celor care apreciază frumosul și iubesc să călătorească. Este unul dintre cele mai celebre și frumoase drumuri din lume cu peisaje care îți taie răsuflarea.

#8. Tinere talente la expoziția ,,Tabere de creație”

Ieri, 31 iulie a avut loc vernisarea expoziției ,,Tabere de creație” la Centrul Expoziţional Constantin Brâncuşi.

#9. Alăptarea reduce riscul îmbolnăvirii cu boli cancerogene

Practicile de alăptare vor fi promovate pe parcursul primelor zile din august. În perioada 1-7 august, 170 de țări din întreaga lume sărbătoresc Ziua Mondială a Alaptării.

#10. 120 tineri ingineri din toată Europa concurează pentru a fi the BEST

În perioada 1-9 august, în Varșovia, Polonia, 120 cei mai buni studenți de la universitățile tehnice din Europa vor participa la European BEST Engineering Competition (EBEC).

Taguri: #erasmus
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente