Produse ecologice la doar un pas și click distanță

collage
Foto: Produse EcoValley

Afacerea cu produsele organice aparține unei americane care s-a stabilit de ceva timp în Republica Moldova. Săptămânal orice utilizator de internet poate să-și comande on-line un coș cu produse organice sau poate personal să le procure chiar el singur de la producător.

Se numește Kelsey și a venit în 2007 în Moldova în calitate de voluntar al Corpului Păcii pentru a lucra în domeniul Agriculturii și Dezvoltării rurale la Căușeni. Kelsey deține și o diplomă de licența în Economie Agrară obținută la Universitatea din Oklahoma. Studiile obținute în America au ajutat-o să se adapteze ușor în Moldova.

Deși a venit în calitate de voluntar, s-a măritat cu un om de afaceri local care deține un business în domeniul agriculturii. Datorită acestui fapt aceasta a început să cultive legume și ierburi ecologice pure precum și legume mai puțin populare pe meleagurile noastre în satul de baștină a soțului, satul Săiți, raionul Căușeni.

2

1

IMG_0653

Săptămânal Kelsey alături de câțiva muncitori vine la Chișinău să-și comercializeze produsele. Anunțul este făcut pe pagina de facebook iar toți doritorii se pot apropia pe parcursul zilei pentru a-și cumpăra produse organice direct de la producător.

IMG_0672

IMG_0662

IMG_0649

Toate produsele sunt crescute fără tratamente chimice, deoarece se pune accent pe calitate și nu pe cantitatea acestora.

IMG_0656

Legumele ecologice proaspete pot fi comandate de acasă sau de la birou direct pe site-ul EcoValey săptămânal. Coșul cu crudități organice poate fi comandat săptămânal. În funcție de sezon, conținutul acestuia poate suferi careva modificări.

july 3rd layout

Odată ce ați făcut comanda online, puteți să le ridicați produsele a cel mai apropiat punct din cele cinci de livrare situate în raza orașului Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente