Lupii Galbeni merg mai departe în Europa League

IMG_8413
Foto: Jucătorii Daciei mulțumesc fanii pentru susținere și încredere. Vasile Popov (în roșu) este marcatorul golului decisiv.

Fanii Daciei mai au un motiv de bucurie. Meciul disputat aseară cu echipa albaneză, Teut, pe stadionul Zimbru s-a sfârșit cu victorie pentru Dacia și promovarea echipei în turul doi al EL.

Vasile Pavlov a fost cel are a dus cel de al doilea și decesivul gol pentru Dacia. În minutul 75 tribunele s-au ridicat în picioare pentru a-l aplauda.

Cu un scor de 2-0,  Dacia a învins albanezii de la Teuta Durres. Scorul primului tur a fost 1-3. Diferența de puncte acumulată aseară a schimbat soarta lupilor galbeni. Dacia va juca în turul 2 contra ucrainenilor de la Cernomoreț Odesa.

Doar echipele de fotbal Dacia Chișinău și Milsami Orhei s-au calificat în runda a doua a Europa League. FC Tiraspol a fost eliminată.

Meciurile din prima manșă a turului secund vor avea loc la 18 iulie. Milsami va juca primul meci în Belarus, în timp ce Dacia se va deplasa pentru prima manșă la Odesa.

Taguri: #fotbal
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente