Chișinăul rămâne fără apă caldă timp de o lună

apa-calda1
Foto: Chişinăul rămâne fără apă caldă PC: newstimisoara.ro

În perioada 8 iulie – 8 august a.c. în mun. Chişinău va fi sistată furnizarea energiei termice pentru prepararea apei calde menajere.

În vederea efectuării lucrărilor de profilaxie şi reparaţie curentă a utilajului tehnic al SA „CET-2” începând cu ziua de astăzi va fis sistată livrarea apei calde.

Conform normelor de securitate, anterior lucrărilor de testare este necesar ca sistemul de consum al energiei termice (agent termic şi apă caldă) să fie deconectat total şi sigur de la reţelele termice. Proprietarii încăperilor subterane, în care există reţele termice sau care se află în apropiere, trebuie să ia măsuri de precauţie în caz de deteriorare a reţelelor.

În nemijlocita apropiere de străzile, curţile, în subsolurile blocurilor locative sunt posibile defecţiuni ale ţevilor subterane cu reacţii termice prin expansiunea la suprafaţă a apei calde.

SA «Termocom» cere scuze pentru disconfortul provocat de sistarea alimentării cu apă caldă menajeră şi face precizarea că în cazul devansării termenului prestabilit va informa suplimentar despre reluarea asigurării cu apă caldă.

Taguri: #chisinau
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente