(video) În Rusia se lansează primul reality-show bisericesc

show

În Rusia se lansează primul reality-show bisericesc. Acesta se va numi „Insula” și va avea o tematică ortodoxă. La momentul de față, realizatorii emisiunii sunt în căutare de participanți care vor locui timp de o lună într-o mănăstire.

Emisiunea va fi difuzată de postul TV „СПАС”. Directorul general al televiziunii, Boris Korchevnikov, a declarat că prin intermediul acestei emisiuni dorește să readucă sensul cuvântului „realitate”, despre care spune că s-a pierdut, transmite Moscow Times.

Persoanele care vor participa la emisiune vor avea anumite sarcini, de exemplu să curățe biserica, să facă mâncare, să producă lumânări, să lucreze la ferma mănăstirii și să se roage.

Emisiunea va fi filmată pe o insulă din regiunea Tver, unde se află Mănăsitrea Nilov. Membrii reality-show-ului for fi filmați cum își trăiesc viața monahală și cum „găsesc răspunsuri la întrebările care-i frământă de mult timp”. Totodată, aceștia vor avea întâlniri cu preoți, conducerea mănăstirii și alți „invitați celebri”.

Deși mănăstirea este doar pentru bărbați, la emisiune se pot înscrie atât persoane de genul masculin, cât și feminin.

Filmările pentru emisiune urmează să înceapă în luna noiembrie, spune directorul televiziunii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente