(foto, video) Un vlogger din Anglia a vizitat Chișinăul și a rămas șocat de ce a văzut. A povestit și despre „Furtul Miliardului”

hhh

Un vlogger englez publică pe canalul lui de YouTube experiențele de călătorie în diferite țări. I-a venit și Moldovei rândul să fie abordată în una din clipurile turistului din Marea Britanie. Acesta a rămas „impresionat” de starea în care se află Chișinăul. Vezi mai jos ce a descoperit în capitala noastră.

Autorul canalului Bald and bankrupt a început să exploreze Chișinăul cu subteranele. A rămas șocat de treptele care se află într-o stare deplorabilă, iar nivelul rampei diferă de la una la alta. „Este un dezastru. Aici e centrul orașului, capitala țării.”

d

A urmat apoi spre hotelul Național care se află pe una dintre cele mai importante străzi din Chișinău. „Această clădire se află pe o stradă principală. Este primul lucru pe care îl văd turiștii. De ce autoritățile nu acoperă cu ceva această construcție abandonată?”.

sss

Vloggerul a povestit și despre situația politică din țară, dar și despre renumitul „Furtul Miliardului” care a avut loc în 2014.

Urmăriți mai jos întreaga lui călătorie în Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente