(video) Acces doar cu un act de identitate în original? FMF a oferit detalii despre accesul la meciul Moldova – Franța

MD-SM-17

Federația Moldovei de Fotbal a organizat o conferință de presă în care au fost anunțate mai multe despre accesul la primul meci al naționalei Moldovei de fotbal în cadrul EURO 2020 împotriva campioanei mondiale.

Porțiunea de drum a bulevardul Dacia (de la strada Burebista până la strada Cuza Vodă, din direcția Aeroport – Centru) va fi zonă pietonală, unde vor fi amplasate porțile de acces și se va efectua verificarea persoanelor de către forțele de ordine (stewarzi, agenți de pază particulară, voluntari).

În același timp, FMF îndemnă amatorii fotbalului să folosiți transportul public. Vor fi puse în circulație mai multe unități de transport în direcția stadionului, pînă la meci si după. Începând cu ora 19.00, transportul public va fi redirecționat, iar restul transportului va fi dirijat de poliție.

Accesul la stadion va fi permis de la ora 19:45, doar în baza biletului, abonamentului sau a invitației și a unui act de identitate în original, în care este prezent codul personal (imagini de pe telefon sau copiile documentelor nu vor fi luate în considerație)

De asemenea, suporterii sunt rugați să vină la stadion cu 2 ore înainte de începutul partidei și să verificați ca în bilet, abonament sau invitație să fie indicate ultimele 6 cifre din Codul Personal.

Totodată, în conformitate cu cerințele FMF, UEFA, FIFA, posesorul biletului este obligat să respecte normele de conduită pe stadion. Pentru siguranța spectatorilor, forțele de ordine vor executa control corporal (verificarea) la intrarea pe stadion.

# Se interzice intrarea pe stadion cu: arme; obiecte de înjunghiere, tăiere sau contondente; droguri; produse pirotehnice; substanțe lacrimogene; sticle; băuturi alcoolice.

# Se interzice arborarea de însemne, bannere, steaguri și panouri cu caracter xenofob sau rasist, precum și orice scandări în acest sens.

# Se interzice accesul la stadion în stare de ebrietate.

Amintim că, vineri, 22 martie, naționala Moldovei de fotbal va juca pe teren propriu primul meci dun cadrul calificărilor la EURO 2022 împotriva reprezentativei Franței. Meciul va începe la ora 21:45.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente