Nu știi ce să faci în weekend? Complexul Etno-Cultural VATRA îți propune un program de drumeții prin Moldova

47f2c13e-5527-49d4-8858-528ad9ecbe89

Nu știi ce să faci în weekend? Atunci complexul Etno-Cultural VATRA vine cu un nou proiect „Drumeții Moldova”. Proiectul propune un program activ, sănătos, interesant și memorabil de plimbări, care presupune promovarea mișcării în aer liber, formarea stilului sănătos de viață prin intermediul celor cinci elemente esențiale ale ei și contactul cu natura.

„În acest sens noi vă propunem să ieșiți cu noi în fiecare sfârșit de weekend la Drumeții în Codrii! Ce poate fi mai frumos decât o drumeție în Codrii Moldovei după un sfârșit de săptămână încărcat și stresant? Aici, printre arbori și verdeață, în liniștea naturii toate grijile și problemele devin neînsemnate și ai posibilitatea să te auzi pe tine, să-ți auzi glasul interior. Prin drumeţie te descoperi în primul rând pe tine însuţi”, spun organizatorii.

Programul include plimbări în codrii fascinanți ai Moldovei, 8 km tur-retur până la izvorul lui Ștefan cel Mare, sau 16 km tur-retur până la Mănăstirea Căpriana, în compania unui ghid profesionist care, pe parcursul drumeției, vă va povesti istorii și curiozități despre meleagurile noastre.

Pornirea în drumeții se face în fiecare sâmbătă și duminică de la Complexul VATRA, ora 11.00, iar înscrierea o puteţi face până în ziua de vineri. Pentru toată această plăcere plătești o sută de lei pentru prânzul Eco, iar drumeția este gratuită.

Pentru mai multe detalii apelați la 079 551 133.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente