Au mai rămas 10 zile să depui actele pentru programul „Burse pentru Viitorul Tău!” în valoare de 10.000 de lei. Ce trebuie să faci

658x0_10630083

Au mai rămas încă 10 zile pentru să de înscrii în lupta pentru cele 30 de burse a câte 10.000 de lei. Sunt eligibili programului studenţii înmatriculaţi la studii cu frecvenţă la zi, în anul I, ciclul licenţă, în una din instituţiile universitare acreditate din Republica Moldova (excepţie: filialele universităţilor străine cu sediul pe teritoriul RM).

Programul are drept scop susţinerea tinerilor ce provin din familii social-vulnerabile din Moldova, pentru a facilita accesul lor la educaţie în instituţiile de învăţământ superior din ţară. În cadrul programului vor fi oferite 30 de burse a câte 10.000 MDL, pentru un an universitar. Bursele sunt acordate în bază de concurs şi au menirea să acopere necesităţile ce ţin de efectuarea studiilor (taxă de studii, cheltuieli de cazare, masă, rechizite de studiu ş.a.). Beneficiarii vor putea candida pentru reînnoirea burselor, pentru următorul an de studiu, în cazul în care au absolvit cu succes anul precedent de studii, demonstrând performanţe academice şi implicare în activităţi extracurriculare.

Moldova Agroindbank, în calitate de partener al programului, încurajează tinerii cu o condiţie socială mai dificilă, dar care sunt motivaţi de a obține studii superioare, oferindu-le suportul financiar necesar, pentru obţinerea unei educaţii de calitate sau studenţii bursieri ai ediţiei precedente a acestui program (2017–2018), care pot candida pentru reînnoirea bursei.

Pentru înscriere la program se va depune un dosar care constă din formularul de aplicare completat, precum și documentele solicitate.

 Formularul de aplicare și regulamentul programului pot fi solicitate la sediul Centrului de Informaţii Universitare sau AICI.

Data limită de prezentare a dosarelor: 30 noiembrie 2018, până la ora 17:00!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente