Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru 4 iulie, o zi de miercuri cu mult soare

pexels-photo-1194412
Foto: Toa Heftiba Şinca

Luna iulie vine cu temperaturi generoase și mult soare. Dacă nu vrei să stai în casă într-o zi frumoasă de miercuri, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente la care poți merge. 

# Descopera Vinurile Moldovei

Image may contain: one or more people and text

Dacă ești Amator de vinuri, patriot și iubitor de țară, vin, tradiții, și vino-turism, dacă vrei sa vorbești mai cu încredere despre vinurile locale. Vino la cel de-al doilea Seminar cu Sommelierii cu Genericul „Descoperă Vinul Moldovei”. Mai multe detalii vezi pe Facebook.

# Film „Операция Арго”

Image result for операция арго

Vrei să iei păturica și să ieși în mijlocul săptămânii la un film în aer liber? Vino la Grădina Botanică și bucură-te de o proiecție sub cerul liber. Mai multe detalii vezi pe Facebook.

# MILO – tabără de robotică – Turul 1 și turul 2

Image may contain: text

Visul copiilor de a putea crea propriul robot poate deveni realitate la tabăra de vară ,,Mailo” de la Tekwill Academy Kids. Dacă copilul tău are vârsta între 7-9 ani și este pasionat de științele exacte și roboți atunci tabăra de vară ,,Mailo” se potrivește ideal pentru el. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

# Festivalul Nopțile Pianistice – ediția a 16-a

Image may contain: 1 person, text

Alianța Franceză din Moldova și Ambasada Franței vă invită, de la 21 iunie la 6 iulie 2018, la cea de-a 16-a ediție a Festivalului Internațional „Nopțile pianistice din Moldova – Marea Neagră”. Mai multe vedeți pe Facebook. 

# Ocean’s 8: Jaf cu clasă

Image may contain: 7 people, sunglasses and text

Debbie plănuiește jaful secolului care urmează să aibă loc chiar în timpul galei anuale Met din New York și are nevoie de ajutorul și iscusința altor șapte hoațe. Mai multe găsiți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente