Recomandări #diez. Cele mai captivante evenimente pentru un sfârșit de săptămână cât mai reușit

QWOYPMMA7V
Foto: Rawpixel.com

În sfârșit e vineri și asta ne bucură și vă bucură enorm. Nimic nu poate fi mai plăcut decât serile de vară de la sfârșitul săptămânii, în acest context ți-am pregătit cele mai bune evenimente pentru a te relaxa pe 8 iunie. Mai mult, aici găsești evenimente nu doar pentru seară, ci și pentru întreaga zi, chiar de dimineață.

#Neon Night Run vol.ll

Asociația Studenților Europeni AEGEE-Chișinău te invită la o cursă provocatoare și plină de culoare- „Neon Night 2018” ediția a 2-a. Toți alergătorii, începători și amatori, sunt invitați să coloreze primele zile de vară prin participarea la cea mai deosebită cursă!

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Silicon Drinkabout Chisinau: C51 Edition

Vineri, își deschide oficial ușile coworkingul C51, care cu această ocazie organizează BYOB Party (Bring Your Own Booze Party).

Partea serioasă a evenimentului este:
Un grup de peste 20 de tineri (printre care și mulți prieteni de-ai noștri) și-a asumat să bicicleze 750 KM timp de 5 zile, cu scop caritabil.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#Anime Screening Night #17

Fanii de Anime sunt așteptați la o nouă ediție la iHub pe 8 iunie. De această dată totul va fi despre Devil May Cry.

Pentru a vă înregistra accesați acest LINK, iar pentru mai multe detalii referitoare la eveniment accesați următoarea pagină de Facebook.

#Noaptea Studiourilor de Creație

Moldavian Design Week invită STUDIOURILE DE CREAȚIE să își deschidă ușile pentru o seară plină de evenimente, întâlniri cu specialiști din domeniu, prezentări de proiecte, networking și diverse activități conectate printr-o serie de obiective comune.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Friday Wanna Funk!

Pentru că e vineri și timpul distracției, i-ați prietenii și mergi la Kira’s Club, acolo te așteaptă muzică bună de la Dj Fresh Sly, oameni veseli și dans, dans, dans.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Ya played yaself | Magic Flowers

Cel mai plăcut moment e vineri seara când se încheie săptămâna de lucru, poți suna prietenii și să vii la BarBar, să te distrezi, să dansezi fără oprire și să întâlnești multă lume interesantă și diferită la un loc.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Jurassic World 2: Un regat în ruină 3D


Cu toate miracolele, aventurile și emoțiile sinonime cu una dintre cele mai populare și de succes francize din istoria cinematografiei, noua peliculă surprinde întoarcerea personajelor și a dinozaurilor preferați, împreună cu noile specii mai impresionante și înspăimântătoare ca oricând. După închiderea parcului tematic „Jurassic World” de pe Isla Nublar, dinozaurii se plimbă liberi pe insulă timp de patru ani, până când o erupție vulcanică le amenință existența.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente