Cafeneaua limbilor străine, în premieră la Chișinău. Vino și discută cu vorbitori nativi ai limbilor străine

ddgdrvd

Cunoști limbile: franceză, engleză, germană, spaniolă, italiană sau chineză, atunci „Cafeneaua limbilor străine” te invită la o discuție cu vorbitori nativi ai acestora. Eveniment are drept scop celebrarea multilingvismul și diversitatea ca și valori universale.

Agenția universitară a Francofoniei (AUF), în colaborare cu Ambasada Germaniei în Republica Moldova, DAAD și cu participarea Ambasadei Franței în Republica Moldova, organizează „Cafeneaua limbilor străine”.

Cafeneaua limbilor străine este un concept popular în lumea întreaga care permite persoanelor care învață limbi străine să discute cu vorbitori nativi, să-și lărgească orizonturile și să stabilească legături de amiciție.

Studenții și elevii care vor participa la eveniment, dar și publicul larg, vor avea posibilitatea să practice limbile străine pe care le cunosc, cu locutori nativi într-o atmosferă convivială și detașată.

La eveniment vor participa mai mulți oficiali.

Evenimentul va avea loc astăzi, 25 aprilie, la ora 18.00, la  „Crème de la Crème”, strada Alexandru cel Bun, 98A.

Agenția Universitară a Francofoniei este o instituție cu dublu statut : asociație ce reunește peste 800 de universități de pe 5 continente și, în același timp, operator al Francofoniei instituționale pentru învățământul superior și cercetare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente