Obține un cashback garantat! BEMOL devine noul partener comercial al proiectului Pay&Save de la MAIB

Lansat deja de patru ani, primul serviciu de cashback din Republica Moldova se bucură de popularitate în rândul deținătorilor cardurilor MAIB. În acest sens, numărul partenerilor de la care poți beneficia de reducere manifestată prin restituire de bani după achiziție datorită cardului MAIB este mereu în creștere. Așa se face că începând de astăzi și compania BEMOL devine partenerul comercial Pay&Save.

Compania Bemol Retail SRL este proprietarul și operatorul rețelei complexe de stații de alimentare cu combustibil, pe scară națională. Acum 10 ani, compania Bemol, a intrat pe piața Republicii Moldova și în prezent și-a extins  rețeaua pe întreg teritoriul Republicii.

Și-au propus încă de la început, să devină o companie de încredere, oferind accesul la inovații, calitate și un nivel înalt de deservire a Clienților, și în scurt timp a devenit una din cele mai apreciate companii petroliere din țară.

„Compania Bemol este în continuă dezvoltare, suntem interesați să oferim Clienților noștri un serviciu de înaltă calitate. Prin urmare, căutăm soluții inovatoare, implementarea cărora va permite Clienților noștri să simtă preocuparea noastră față de ei. După ce ne-am familiarizat cu proiectul de loialitate Pay&Save, am ajuns la concluzia, că acest proiect poate fi interesant pentru Clienții noștri. Acum, efectuând achiziții în rețeaua de stații de alimentare Bemol, Clienții noștri pot conta pe returnarea unei părți de bani, în contul cardului lor bancar. Suntem multumiți de cooperarea cu banca comercială Moldova Agroindbank, deaceea am decis să facem parte din proiectul Pay&Save. Suntem mereu deschiși pentru proiecte interesante, mai ales, dacă ele îmbunătățesc calitatea serviciilor oferite Clienților noștri”, a declarat Vitalie Coja, Directorul Financiar Bemol Retail SRL.

„Putem doar să fim onorați de asemenea partener comercial, cum este BEMOL. Lista noastră de parteneri Pay&Save devine din ce în ce mai amplă ceea ce ne face să creștem și mai mult. Astfel, Pay&Save devine ferm un brand de încredere și un instrument de fidelizare transparent”, a menționat  Natalia Foka administratoarea International Loyal Transfer SRL.

bemol 2

***

Achitând produsele prin cardul bancar MAIB la partenerii comerciali Pay&Save, beneficiați de avantajele acestuia – bani înapoi la fiecare cumpărătură! Folosiți cardul bancar inteligent și economisiți la cumpărături, acumulând cashback.

Detalii: www.paysave.md

Taguri: #Pay&Save
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente